Isten, verd meg a magyart!

2013. december 30. 01:48

Szégyelld magad, te birka nép: meglopnak, meghurcolják, aki fel meri emelni a hangját, te pedig a seggeden ülsz a tévé előtt.

2013. december 30. 01:48
Tomanovics Gergely
Greyhound blog

„Kinéztem ma a NAV-os tüntetésre, mert kíváncsi voltam, mekkora tömeget mozgat meg a Horváth András-ügy (mely véleményem szerint a legnagyobb botrány őszöd óta.)

A Roosevelt Széchenyi István téren sikerült elcsípnem a menetet, és elsőre igencsak meggyőzőnek tűnt az egybegyűltek magas száma, rég láttam már együtt ennyi magyar embert kiállni egy közös ügyért. A tömeg innen az Alkotmány utcába vonult a Mérleg utca - Nádor utca - Aradi vértanúk tere útvonalon, ahol a hídra felmászva kísésletet tettem a résztvevők összeszámlálására: 10 másodperc alatt nagyjából 7 sor lépte át az ott parkoló kék autó hátsó lökhárítójának vonalát, egy sorban 5-6 ember sétált, a menet vége pont 4 perc után ért oda. Számoljunk tehát percenként 6*7*6 fővel, az 4 perc alatt durván 1000 embert jelent. Legyen 1500, vagy akár 2000: SZÉGYEN. Egy két ünnep közötti szombaton, amikor még az időjárásra sem lehet fogni, hogy miért maradtál otthon? Szégyeldd magad, te birka nép: meglopnak, meghurcolják aki fel meri emelni a hangját, te pedig a seggeden ülsz a tévé előtt. 

(...)

Ezek után minden f@szt megérdemel ez a szánalmas, barom nép, amit csak a szájába tolnak jó mélyen: megérdemli, hogy 1000 milliárd Forintot - fejenként százezer Forint csecsemőtől a nyugdíjasig - kihúzzanak a zsebéből, hiszen a seggét sem emelné fel ez ellen. Bolond is lenne a NAV és a kormány, ha törné magát azért, hogy ez ne így legyen...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2013. december 30. 19:48
"A magyarokat közismerten utáló Ferenc Ferdinánd trónörökös jó száz esztendővel ezelőtt azt mondta: meg fogom találni azt a radírt, amellyel eltüntetem a térképről Magyarországot." ......................................... Éljen a Magyar Királyság! ......................................... Ferenc Ferdinánd nincs már, és a radírja sem lett megtalálva, mert Magyarország megvan és azt idők végezetéig meg is fog lenni.
müller
2013. december 30. 13:06
Most attól eltekintve, hogy konkrétumot még egyet se hallottunk a "magyar Snowden" szájából, mégis, ki ellen menjünk tüntetni ? A NAV ellen, a mostani kormány ellen, az előző kormány ellen, vagy az EU ellen ?
Selamat
2013. december 30. 11:45
Jó, majd a kedvedért nagyon szégyellik magukat. A fajtáidból. Még nem késő, újból tüntetést kell hirdetni, szervezni! Van még idő a két ünnep között. Az ügyeletes, minden Zorbán elleni tüntetésen résztvevőnek meg úgyis mindig fontosabb volt egy-egy tüntetés, semmint bármiféle ünnep, netalántán a családja. Hát még annak jövője...
magnamater
2013. december 30. 11:09
Hogy mersz ilyet leírni - az átok gyakorta visszahull az átkozó fejére
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!