Másról sem szól Gordon élete, csak a felelősség elkerüléséről

2013. december 05. 17:43

Megint a méregdrága ügyvédeinek a szoknyája mögé bújik, van is rá pénze bőven. Mossa kezeit és sumákol. Hogy mire alapozom állításaimat?

2013. december 05. 17:43
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„A bíróság első fokú döntése szerint megsértettem Bajnai Gordon »jó hírnevét«, mert összefüggésbe hoztam az erőszakos székházbetöréssel. Bajnainak természetesen ezúttal sincs esze ágában sem a politikai felelősséget vállalni. Azt hazudja, hogy semmi köze sincs az ott történtekhez és semmi köze sincs a Bajnai-gárdához. Ahogyan semmi köze nem volt a Hajdú-Bét botrányához és ahogyan semmi köze nem volt a primitív szobordöntögetéshez sem. Azon tán ott sem volt és tán még beszédet sem mondott...

Gordon élete a felelősség elkerüléséről szól (www.gordonelete.hu).

Megint a méregdrága ügyvédeinek a szoknyája mögé bújik, van is rá pénze bőven. Mossa kezeit és sumákol. Hogy mire alapozom állításaimat? Vannak tények:
http://www.drteny.com/elemzes/bizonyithato-kapcsolat-a-hallgatoi-halozat-es-bajnai-kozott/65

Töprengjen el mindenki, akit érdekel, hogy vajon ki állhat az erőszakos székházbetörés mögött, vajon ki lehet a politikai felelős! Várom az ötleteiket, mert lehet, hogy én jutottam rossz következtetésre…

A bíróság ma a jogi helyzetet értékelte, döntését természetesen tiszteletben tartom. De hozzáteszem: Gordon, az Ön »jó hírneve« a közéletben már nem ezen múlik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tatka46
2013. december 06. 13:51
Szerencsétlen féreg, még veszíteni sem tud a kis bu.....i
Zokni
2013. december 06. 08:12
"Azt hazudjanya, bameg, hogy semmi köze sincs - hukkk - az ott történtekhez és semmi közéje - hehe - sincs a Bajnyai-gárgyához.- Hukkk..." - mondja a testvér a háziszeszben. Haver persze, nagy igazságod vagyon, de most menj haza, mert már átázott a klottgatyád húgytól, amiben lejöttél az ivóba, ne várd meg, hogy megint szégyenszemre a titkárnőd cipeljen vissza az irodádba talicskával!
DrFülig Jimmy
2013. december 06. 08:00
Ma már minden magyar ember tudja,akit a fityusz mocskol az rossz ember nem lehet!Mátékának is benőhetne már a feje lágya,libajnaizással már csak döglött dakota lovon ül!Leghülyébb marketinges is tudja 2 év elteltével nevetséges mindig újabb bőrt lehúzni az ügyről,be kéne érni annyival amit eddig hozott,így csak elképzelés nélküli hülye marad!
székely
2013. december 06. 07:26
Tiszteletlen Kocsis "Úr!" Ön nemcsak nappal, de már álmában sem mond igazat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!