Az év epic bukása az ellenzéki összefogás

2013. december 20. 12:34

Nice job, boys, way to go. Jingle bells, jingle all the way. Kretének.

2013. december 20. 12:34
Béndek Péter
Facebook

Az év epic bukása az ellenzéki összefogás. Nagy szerencsénk, hogy a fiúk már ebben a szakaszban bebizonyították a tökéletes alkalmatlanságukat -- rossz lett volna, ha ez kormányon derül ki. De legalább lesz izgalmunk a 2014-es Fidesz-kormány kapcsán. Politikai totónk: 1. Lesz szabályos, koncepciós peres, erőszakos, keletbe torkolló diktatúra. 2. Csak szabálytalan, konkáv, slampos diktatúra lesz. X. Hatalmas csőd és népharag lesz.

Az ellenzéki bukásnak a hatalomtechnikai tanulságait is sikerült kitapogatnunk: az egész ún. demokratikus ellenzék és intézményrendszere szívesebben van ellenzékben és kockáztatja a további lecsúszásban, adott esetben a diktatúra megszilárdulásában való társtettességet, minthogy feladja relatív pozícióit a saját oldalán. Pedig a Fidesznek nem ők az egyetlen alternatívái rövid távon. Nem biztos, hogy mindig lesz nekik egyáltalán oldaluk. Lehet itt még a korrupt diktatúrával szemben a virtigli fasizmust is választani. 1-ből, 2-ből, és X-ből egyaránt van kijárat az Y-ba. És akkor BMX is odakerül, ahova már most önként kellene elgurulnia. A történelmi magányba.

Nice job, boys, way to go. Jingle bells, jingle all the way. Kretének.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bro222
2013. december 20. 17:17
"Fasizmus", "diktatúra" és "összefogàs". Nem lehet ma nehéz baloldali gondolkodónak lenni. Mit fizetnek érte?
kjkj945
2013. december 20. 16:21
Mandi!!! Még tíz cikket b(el)éndektől!!!!!!
Senye Péter
2013. december 20. 16:17
A Fideszre nagyon egyszerű feladat hárul: működőképessé kell tennie az országot. A többi pártnak ez eszébe sem jutott, ez a bajuk.
kamasuka
2013. december 20. 16:09
1. Lesz szabályos, koncepciós peres, erőszakos, keletbe torkolló diktatúra. 2. Csak szabálytalan, konkáv, slampos diktatúra lesz. X. Hatalmas csőd és népharag lesz. Nektek már most az van, így tök mindegy mit írsz a témában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!