Életvitelszerű félsertésáfa

2013. november 20. 10:24

Csak állok és bámulok, ahogy Schmuck Andor politikai súlya nőttön-nő.

2013. november 20. 10:24
Uj Péter
NOL

„Csak állok és bámulok, ahogy Schmuck Andor politikai súlya nőttön-nő. És én igazán nem hiszem, nem merem hinni, hogy ez afféle lufi volna. Egy úgymond luftbalom. (Kik fújnák bele a passzátszelet? És főleg: mekkorát? De erről majd később.)

Nem gondolom persze, hogy egyik percről a másikra a kormányképes erő alternatíváját lenne képes fölmutatni a biztos pártválasztók körében, ha most vasárnap lenne a bizonytalanok megszólítása, hogy ne mondjuk a Hiteles, Nemzeti Baloldali Nővel, azaz Szili Katalinnal szemben, akinél talán érezni egyfajta leheletfinom közeledést az Új Idő Új Női Szűrös Mátyása szerephez.

Vessük ezt össze mondjuk a Hiteltelen, Nemzetietlen Baloldali Nő, Akin Még Mindig Szívdöglesztőn Áll a Kiskosztüm, éppen újraélénkülő platformjával, amelyen szinte egymagában Lendvai Ildikó piedeszt áll. Talán ez az a pillanat, a szexizmus mocsarának partvidékén, amikor már nem lehetünk messze attól, hogy a Még Balodalibb Motoros Nő Hell’s Angels Chaptere, Vadai Ágnes vezetésével, álmonoklival tiltakozzon ellenünk és a hónap Balogh József-vándordíjasa, Kéri László ellen. (Aki Illés Zoltántól veheti át a kupát a kócosfogú rémségért.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!