Tarlós pontozással...

2013. november 11. 12:44

El kell ismerni azt is, hogy a főpolgármester segíteni akart.

2013. november 11. 12:44
Rab László
NOL

„Tarlós Istvánt a közlekedési ágazatokkal kapcsolatos 20 pontja miatt ízekre szedik, szedjük magunk is, de el kell ismerni azt is, hogy a főpolgármester segíteni akart, amikor azt kérte, hogy a Budapesti Közlekedési Központ gondolkodjon el, mielőtt a nagy forgalmú helyeken korlátozza az autós forgalmat a buszok vagy a villamosok érdekében.

Szakmai ügyekben nyilvánított véleményt, s ha olyat követel, hogy felül kell vizsgálni, urambocsá’ meg kell szüntetni egy-két hamarbuszsávot, azon érdemes elgondolkodni. Mondom ezt úgy, hogy természetesen a busszal és a tömegközlekedéssel vagyok, egészséges nagyvárosban nem normális, ha autók dugaszolják el a szűk átjárókat.

Azt is elfogadom – a BKK mondjuk ezt pofátlanul csinálja –, hogy a tömegközlekedésnek előnyt kell adni az autókkal szemben. De az valóban nem normális, hogy például Budaörs – és még egy sor városkörnyéki település – felől reggelenként több órába telik a város megközelítése. Elmondható, hogy a BKK-s nyomulás eredménye az, hogy a Déli pályaudvar, a BAH csomópont és a Margit híd kör nyéke használhatatlanná vált.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viator
2013. november 11. 13:55
A főpolgármester politikai véleményt nyilvánított egy szakmai kérdésben, ráadásul úgy, hogy megtiltotta a szakmailag kompetens BKK-nak, hogy reagáljon az ostobaságaira. Nem segíteni akart, hanem jó pontokat szerezni az autósoknál, illetve azt elérni, hogy amikor hazafelé autózik, akkor őneki, illetve közeli kollégáinak ne keljen a Bécsi úti és Hűvösvölgyi úti dugóban ülnie. Szóval a Népszabó hazudik, mint mindig.
kamasuka
2013. november 11. 13:45
Az a baj, hogy ti parancsra ekézitek Tarlóst (is), miközben folyamatosan előjön nektek is a "Mit adtak nekünk a rómaiak?" c. kérdés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!