Légy hálás érte

2013. november 11. 14:00

Bárki, aki elindít egy érzést benned valójában csodát hoz az életedbe.

2013. november 11. 14:00
Oravecz Nóra
Facebook

Bárki, aki elindít egy érzést benned valójában csodát hoz az életedbe. Légy hálás érte, mert olyat mutat, amit eddig még nem éreztél- hisz minden megismételhetetlen. A mosoly, ahogyan rád néz, vagy épp megölel… kétszer nem történik meg ugyanaz. Képtelenség, ugyanis mindig mást kapsz - pontosan azt, amire szükséged van. Azt az ölelést, ami megnyugtat, vagy épp a tekintetet, ami felvillanyoz. Az persze már a te dolgod, hogy megtanuld elfogadni azt, hogy meddig tarott, és nem „csak még egy utolsót, csak még egyet, aztán mehet” könyörögni, miközben tudod, hogy semmiből sem kaphatsz többet, csak annyit, amennyit neked szántak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buddhafoga
2013. november 12. 07:34
Ez meg mi szar? Életbölcsesség tag? Nem vagyok ellene, de akkor hozzatok le valami tényleg bölcset, nem ilyen langyos nyálat!
janika
2013. november 11. 20:50
Tudhat ez a liba valamit az ágyban,ha a szerkesztőnek jobb nem jutott ma eszébe, mint őt idézgetni.
2013. november 11. 19:45
Akkor nekem Orbán Viktor csodát hozott az életembe. Ez tök jó, mert eddig azt hittem, nyombélfekély.
basatu
2013. november 11. 18:14
Kedves Nórika ,ha lehetne akkor küzd le az íráskényszert mert egyszerre ez sok tőled!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!