Budapest ítélt a hajléktalanok felett

2013. november 18. 15:44

A Fővárosi Közgyűlés bevégezte azt, amit Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezető-helyettese, Budapest nyolcadik kerületének polgármestere elkezdett: kiüldözte a hajléktalanokat a városból.

2013. november 18. 15:44
Krémer Ferenc
Galamus-csoport

„A Fővárosi Közgyűlés bevégezte azt, amit a hajléktalanfaló Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezető-helyettese, Budapest nyolcadik kerületének polgármestere elkezdett: kiüldözte a hajléktalanokat a városból. Ezzel egyidejűleg a bérletárak csökkentésével megpróbálja megvesztegetni a fővárosiakat.

Ez a Fidesz szemében egyszerre két jótétemény, valójában azonban egymástól elválaszthatatlan két bűn, pontosan úgy, ahogyan Orbán Viktor megálmodta. A Fidesz arra törekszik, hogy felébressze, pontosabban szólva létrehozza az emberekben a legaljasabb indulatokat és vágyakat. Itt is, mint általában a politikai kommunikációjában, az ellenkezőjét gondolja és teszi annak, amit mond. Amikor azt mondja valamire, hogy megvédi, akkor elrabolja, elpusztítja, megsemmisíti. Amikor »megvédték« a nyugdíjakat, eltűnt a kezük között háromezer milliárd forint; amikor »megvédték« a munkahelyeket, kitántorgott Európába félmillió emberünk. Most éppen a hajléktalanokat »védik meg«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fátyolka
2013. november 19. 09:19
A munkának még csak az elején járunk. Tarlós Úr, Önnel vagyunk! http://www.felsofokon.hu/storia/2013/11/18/november-14
tevevanegypupu
2013. november 19. 06:34
Ilyet igazan nem szivesen irok le, de micsoda mocskos, hazug, aljas fereg maga Kremer..
ballada
2013. november 19. 02:28
Minden ballib fogadjon örökbe egy hajléktalant (koldust),sőt a gyf bajnai meseházi ildi mamó kunce kóka veres vadai pinológus kettőt fogadjanak örökbe.BP utcáin meg szűnik a koldus réteg,tulajdonképpen a hajléktalanok koldusok csak nem mondják ki.
Felebarát
2013. november 19. 01:04
aha :S legközelebb elindítjuk a kerekesszékeseket? ennyi a véleményed?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!