A dolgok állása

2013. november 28. 09:47

Milyen keserves is lehet liberális-baloldali seggfejnek lenni mostanában.

2013. november 28. 09:47
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Milyen keserves is lehet liberális-baloldali seggfejnek lenni mostanában. Állandóan meg kell magyarázni valahogyan, hogy ami jó, az igazából rossz. Azt is meg kell magyarázni, miért rossz, ha az emberek kevesebbet fizetnek az energiáért.

Aztán, ha végképp nincs több magyarázat, videókat kell gyártani.

A csúnya-csúnya Fideszről, amely szavazatokért fizet a cigányoknak, és bértüntetőket alkalmaz a drága, aranyos Bajnai Gordon ellen.

Ti még nem unjátok önmagatokat? Nem baj, gyerekek. Még egy darabig totyogjatok magatok körül, mint a fostos kiskacsa. Nyugi! Nem sokára vége lesz…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2013. november 30. 19:26
Rossz hírem van, Bayer elvtárs! Ennek sosem lesz vége. Addig egészen biztosan nem, amíg a hozzád hasonló szerecsenmosdató, fizetett pártfogók egyenlőségjelet tesznek két millió fideszes szavazó és a magyar nemzet között. Egészen addig, amíg a hozzád hasonló opportunista udvari publicisták szerint a Fidesz által prezentált egyetlen és megkérdőjelezhetetlen valósággal egyet nem értőket liberális-baloldaliakként azonosítva könyörtelenül le lehet seggfejezni. Amíg a jó és a rossz erkölcsi kategóriák között a magadfajták tesznek igazságot valahányszor valami irdatlan nagy disznóságról el kell terelni a figyelmet. A szeretet nevében természetesen, amely minden lépéseteket irányítja. Remélem tisztában vagy vele, hogy ebből az alapállásból valószínűleg életed végéig harcolnod kell a pártért és a vezérért. Nem irigyellek érte. Minden hétre jutni fog egy adag védhetetlen mocsok, amit neked kell tisztára mosni. Számodra ennek akkor sem lesz vége, ha a földkerekségről eltűnik ez a borzalmas balliberális népség. Úgyhogy inkább csak annyit mondanék, hogy ballib seggfejnek lenni valószínűleg keserves lehet, de álkeresztény, álkonzervatív, áljobboldali talpnyalónak lenni sem lehet egy leányálom. Azt hiszem ennél már csak konkrétan Bayer Zsoltnak lenni borzasztóbb.
Nemzeti Mutyikos
2013. november 29. 09:39
napi uzenetuket hallottak kolumbia-alsorol. don orbaone es don simicsone csicskaja megint hozta a formajat!
feketemacska
2013. november 28. 16:58
Seggfejek mindkét oldalon v annak,tisztelt címkézgető Bayer Úr!
Finale*
2013. november 28. 15:01
„Milyen keserves is lehet liberális-baloldali seggfejnek lenni mostanában. Állandóan meg kell magyarázni valahogyan, hogy ami jó, az igazából rossz. Azt is meg kell magyarázni, miért rossz, ha az emberek kevesebbet fizetnek az energiáért " Istenem es hany ilyen van itt a Mandin : )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!