Mindenki gyanús, aki sunnyog a NAV-botrány kapcsán!

2013. november 20. 12:27

A Fidesz és az MSZP koalícióra lépett a kérdésben, és vállt a vállhoz vetve közösen utasították el azt, hogy az országgyűlés kiderítse az igazságot.

2013. november 20. 12:27
Nuszbaum Tibor
Fent és Lent

„Horváth András exadóellenőr már 2011-ben jelezte Rogán Antalnak, hogy óriási bajok vannak az áfabefizetéssel. Nagyipari módon, szervezetten, NAV-os segítséggel csalják az adót egyes cégek. Rogánt tán megtévesztette, hogy a levélben egyszer sem szerepelt a rezsicsökkentés kifejezés, így nem is tartotta fontosnak mélyebben megvizsgálni az ügyet. Talán, ha valahogy sikerült volna megértetnie Orbánnal, hogy évente 100 új stadiont lopnak el az országtól, már beljebb lennénk. A becsületes exadóellenőr így sem adta fel, igyekezett mindenfelé hangot adni a tudomására jutott korrupciós botránynak, ám széles nyilvánosságot csak a múlt héten megjelent Index-interjú kapcsán kapott az ügy.

Ha már kirobbant, akkor teljesen jogos az igény, sőt össztársadalmi érdek, hogy alaposan nézzenek utána a részleteknek. Erre az adóhivatalnak sikerült a valaha volt egyik legnagyobb és legfelháborítóbb bullshitjét összehoznia. Azt állították, hogy egy hétvége alatt átvizsgálták a dolgot, és nem találtak jelét semmi visszaélésnek. Aham.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basatu
2013. november 20. 17:28
Tibike nálad csak most esett le a tantusz! Tudod az autrópálya pénzek,olajszőkítés és a többi mind közös volt az MSZP-SZDSZ-Fidesz megállapodás alapján,csak a kis pártoknak nem adtak a lopott pénzből,mondjuk az MDF-nek és amikor Dávid Ibolya hangot adott nemtetszésének,hírtelen lemészárolták a móri bankfiók összes alkalmazottját és az éppen ott levő kuncsaftokat is,nos már kapisgálod,a honi párt maffiát?
kukagyerek
2013. november 20. 15:47
"A Fidesz és az MSZP koalícióra lépett a kérdésben, és vállt a vállhoz vetve közösen utasították el azt, hogy az országgyűlés kiderítse az igazságot." Közösen is utálják a Jobbikot.
bsandor
2013. november 20. 15:29
itt nem sunnyogásról van szó,többet a nemzetáruló önmagát baloldalinak nevező mocskos libás mocskokból nem kérünk,éljen a nemzeti baloldal de hol van
*ufó*
2013. november 20. 13:37
hát igen, dolgozik a felcsút-jókai utca tengely a magyar nép ellenében
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!