A néma Orbán

2013. november 26. 12:45

A román és a magyar miniszterelnöknek volna mit megbeszélnie.

2013. november 26. 12:45
A szerk.
NOL

„A tegnap estig kiadott közlemények szerint tizenkét kétoldalú találkozó került be Victor Ponta román miniszterelnök hétfői és keddi programjába. A listán nem szerepel megbeszélés Orbán Viktorral. A magyar miniszterelnök két kollégájával találkozik Bukarestben, tehát a »két Viktor« közül ő lenne, aki inkább ráérne. De aligha az időhiányon múlik, hogy immár másodszor járja meg Bukarestet úgy, hogy a házigazdával csak kézfogásra futja.

Pedig a román és a magyar miniszterelnöknek volna mit megbeszélnie. Tisztázhatnák például az autonómia fogalmával kapcsolatos félreértéseket, amelyekről a Székelyek Nagy Menetelése kapcsán beszélt Titus Corlatean román külügyminiszter.

Még kiderülhet, hogy egyetértés van, csak a felek nem tudnak róla?! Meg lehetne sürgetni olyan ügyeket, amelyeket a Fidesz gyakran emleget.
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ruszpéter
2013. november 27. 14:33
A többi néma csend? Érdekes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!