A Fidesz szerint videóbotrányba süllyed a baloldal

2013. november 19. 18:59

A videóbotránnyal „a választás rendje elleni bűncselekménnyel van dolgunk”, legalábbis a Fidesz szóvivője szerint. Zsigó Róbert azt mondta, egészen biztos, hogy hamisítás történt, az is biztos, hogy politikai megrendelésre.

2013. november 19. 18:59

A Fidesz szóvivője erről kedden, egy más témában tartott sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre válaszolva beszélt. Mint mondta, „mind az MSZP, mind a Demokratikus Koalíció (DK) benne van ebben az ügyben”. Ahelyett, hogy tisztáznák saját szerepüket, ebben az ügyben egyre több a hazugság. Egyre több dolog bűzlik a hamisítási botrányban. Mindkét szereplő a mai napig adós a választóknak a tiszta beszéddel – jelentette ki a Fidesz szóvivője.

Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője kedd délelőtti nyílt levelében azt írta, hogy a szocialista Szanyi Tibor „otrombán hazudik”, és ha fideszes lenne, már beperelték volna. „Mi kiálltunk az MSZP mellett a bajai videó kapcsán, erre Te hátulról szúrsz. Gyorsan be kéne fejezni, mert muszáj lesz közösen dolgoznunk a kormányváltás érdekében” – fogalmazott Gréczy Zsolt.

A szóvivő arra reagált, hogy Szanyi Tibor, a szocialisták elnökségi tagja a bajai videóval kapcsolatban a Kossuth Rádióban kedd reggel azt mondta: „volt egy megrendelés, bizonyítékot rendelt a Demokratikus Koalíció, elég pancser módon”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaktuszvirág
2013. november 20. 09:25
A Szanyi megmondta a frankót.Agyerek és a részeg igazat szokott mondani.A féleszűék hiába fenyegetik, a Szanyi nem hátrál.
székely
2013. november 20. 08:29
Ügyes volt a FIDESZ. A FIDESZ elkészíttete a videot és csőbe húzta az MSZP-t, hogy naponta az Ő csalásukkal legyen tele az ország és ne a FIDESZ bajai csalásáról. PS. A gazemberező Lázár testvérek miatt a CBA-t a balliberális oldalnak bojkottálni illik.
IgazságosIzomViktor.
2013. november 19. 22:54
Egyre több minden bűzlik a videóbotrányban.Ebből következik hogy a baloldal rendelte meg a videót.Zsigó féle logika. Eközben a fidesz bizonyított disznóságai kikerülnek a figyelemből.Brávó.Görénység a csúcson.
StG
2013. november 19. 20:48
Már néhány helyen leírták, de idekívánkozik: Tényleg nem szarral gurítanak a fideszes propagandisták, hogy valóban sikerült a baloldalt videóbotrányba süllyeszteni, miközben a fidesz nem süllyed el a trafik-, föld-, közgép-stb botrányokban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!