Kisemberek egymás közt

2013. október 30. 08:25

És akkor valaki bekapcsolta a tévét. A költségvetési vitát. És magával rántott az örvény.

2013. október 30. 08:25
Uj Péter
NOL

„Hanem az egyik kisember nem hagyhatta ezt annyiban, szót kért s kapott, és legott felhánytorgatta, hogy a másik kisemberék kettészakították, szakadékot növeltek, éket vertek, recesszióba taszítottak, ellehetetlenítettek, megmutyiztak, kizsigereltek, sanyargatnak.

A másik kisember úgy pattant föl, mint akit darázs csípett: hogy képzeli, amikor önök bruttósan eltolták, a konkretizálást illetően éllovasból sereghajtó, megroppantották, megreménytelenítették.

És így folytatták, úgy tűnt, órákon át. Hogy melyik év költségvetéséről beszéltek, azt ki nem találtam, volt szó 1994-től 2010-ig mindenről, kábé. De nem is nagyon érdekes.

A lényeg, hogy az egykulcsos adó elleni aláírásgyűjtéssel Bajnaiék (és a velük szövetséges kisemberek) halálos csapást mérnek Orbán romlott rendszerére. Ez olyan biztos, mint a sarokszámok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hőhe
2013. október 30. 10:39
Súly Veres Petink meg még mindig a pecsijét melengeti a hamvadó zsaráton.
perszekutor
2013. október 30. 10:12
==Mondjuk, biztatóbb az intelligens, képzett, törekvő réteg szavazataival győzni, mint azokéival, akik pillanatnyilag az Orbán kormány mostoha gyermekeinek számítanak.== Kinek biztatóbb, picinyem? Amúgy meg döntsd már el, hogy most tényleg biztatóbb vagy sem. Mert a fenti mondat előtt és után meg siránkozol a milliók miatt. Hogy micsoda népek irkálnak ide manapság. Borzalom.
Agnieszka
2013. október 30. 09:57
Az biztos, hogy a 16%-os adóval a képzetlen, alacsony fizetésűek, ha gyermektelenek, rosszul jártak. Pedig a bölcsődei dajka munkája is nagyon fontos, pl.. Viszont úgy gondolom, h. nagyon-nagyon sokan nagyon jól jártak, a magasan képzett, dolgozó, gyermeket, pláne több gyermeket nevelők. Mindenesetre, a képzetlen alacsony keresetű gyermektelenek kimaradása évek alatt a gyarapodásból (a fizetés növekedésből) nem lesz jó pont 2014-ben, ez a réteg milliós és nem valószínű, h. a Fideszre fog szavazni. Mondjuk, biztatóbb az intelligens, képzett, törekvő réteg szavazataival győzni, mint azokéival, akik pillanatnyilag az Orbán kormány mostoha gyermekeinek számítanak. Nem helyes, h. ilyen számos réteg kimarad az oda figyelésből és valamilyen előny nyújtásából az adórendszeren keresztül, a gyermekesekkel és a jól képzettekkel ellentétben.
kjkj945
2013. október 30. 09:26
nolup a lagkisebb ember? Agyilag biztos!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!