Alt+Ctrl+Del

2013. október 02. 08:20

A kampány se hiányozna igazából, sőt a választás se, csak még szokatlan lenne, merész, formabontó, ha elmaradna.

2013. október 02. 08:20
Uj Péter
NOL

„Nem tudom eldönteni, hogy ér-e dönteni, vagy dönteni még igen, de fejet hurcolni, hát az már nem egészen európai, vagy állítani igen, de nem dönteni, hanem szétszedni, dekonstruálni, csöndben, szakszerűn, eltávolítani testrészeket, és azt szállítani, betartva a vonatkozó előrásokat és szakmai minimumokat. És akkor még mindehhez milyen regiszterben kell kiabálni a micsodát. A nyugalom megzavarására alkalmasan.

Másfelől meg nincs olyan európai ország, ahol lenne kampánycsend, és egyébként jövő év január elsejétől Magyarországon sem lesz.

Kell a francnak. A kampány se hiányozna igazából, sőt a választás se, csak még szokatlan lenne, merész, formabontó, ha elmaradna, félek, nem értenék meg a külföldi érdekek, és különben is: úgy megszoktuk már. Pedig elég nyilvánvaló, hogy mennyi értelme van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nutyer
2013. október 02. 15:43
Foglaljuk bele az alkotmányt a rezsibe!!! (Ilyen még úgyse volt.)
kjkj945
2013. október 02. 14:47
""Pénzügyi fogalmak Államosítás Az államosítás (más szóval kollektivizálás) a magántulajdonban levő javak állami tulajdonba vételét jelenti. Az államosítás ellentétje a privatizáció. Politikai berendezkedéstől függően az államosítás történhet kárpótlással, vagy kárpótlás nélkül. A demokratikus berendezkedésű országok esetében törvényben meghatározott módon, kárpótlással történhet csak az államosítás. A legtöbb országban az vasutak, az energiaszektor és a közszolgálati média rendszerint állami tulajdonban van. Szélsőségesen nagy államosítás zajlott le a volt szocialista blokk országaiban. Magyarországon 1945 után indult meg egy nagy mértékű államosítás, amely eleinte csak a bányák és a nehézipari vállalatok államosítása történt meg. 1948-ra államosították az egyházi iskolákat, a bankokat, villamosműveket, távvezetékeket és a száz munkásnál többet foglalkoztató ipari vállalatokat. 1949-ben pedig minden tíz munkásnál többet foglalkoztató vállalkozást kollektivizáltak. Az 1960-as évekig a magánkézben levő földeket is államosították, gyakran erőszakos módszerekkel.""
fatianegra
2013. október 02. 11:16
na ilyenek miatt kellett volna a választási regisztráció
elfelejtette
2013. október 02. 10:46
A Ctrl+Alt+Del egy tévedés volt. http://bit.ly/16t5s4Y
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!