Bolondkarnevál Baján

2013. október 14. 11:48

A bajai őrület legfontosabb tanulsága, hogy a magyar politika színvonala nem tűnik erősebbnek a labdarúgásnál.

2013. október 14. 11:48
Magyari Péter
444

„A mostani kampány rettenetes színvonala nem sok jót ígér tavaszra. Egyrészt kiderült most, hogy megéri agresszívnak lenni, mert a mozgósítás a legprimitívebb eszközökkel is meghálálja a belé fektetett energiát. Másrészt pedig látszik, hogy az »ismerőse hungarocell fejet lóbált Pesten«, vagy éppen a »hallotta, hogy miről telefonáltam« típusú, az ország valódi problémáitól igen távol álló ügyek mozgatják csak meg a pártok fantáziáját.

Volt Fásy Ádám. Volt feljelentés utaztatásért, hazugságért, zaklatásért. Láttuk Zsigó Róbertet (szóvivő!) és Rogán Antalt (frakcióvezető!) fejben összeomlani egy-egy újságírói kérdéstől. Ám mélypont a DeDi szerint az volt, hogy Kovács Csaba nem tudta, hogy ki a saját kampányfőnöke.

A bajai őrület legfontosabb tanulsága, hogy a magyar politika színvonala nem tűnik erősebbnek a labdarúgásnál.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Monkey4you
2013. október 14. 16:11
Kettös mérce Baján: vannak gyöztesek, meg vannak vesztesek!!!
Monkey4you
2013. október 14. 16:05
Gratula az ellenzéknek a gyözelemhez!!! Merészen ugrottak fejest a víz nélküli medencébe!!!Kemény legények vagytok, igaz most már tényleg ütödöttek is!!!
mustarharmas
2013. október 14. 15:53
CSak kicsit off. Általánosan elterjedt és divatos értelmisi vélemény, hogy a politikát cikizni, lejáratni kell, sőt kötelező. Ez persze feltételezi, hogy a véleményalkotó média / újságíró, azaz a szakma, magasabb szinvonalon áll. Na ez az igazi hamisság. A magyar média a leglepusztultabb, legbulvárosabb, nívótlan pénzgyár. Tőletek nem szabad értékítéletet elfogadni senkiről!
elfelejtette
2013. október 14. 14:13
Szokásos értelmiségi fintorgás. Szerintem jól előrevetíti a várható eredményeket. Hárompárti parlament vezető Fidesszel, Jobbikkal, meg egy baller katyvasz különféle MSZP/baller szatellitekből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!