Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Döntsél szobrot, ne siránkozz!

2013. október 02. 21:27

Az orbáni gólemrezsim fölhizlalt osztagai 2010 nyara óta éjjel-nappal földöntenek és legázolnak mindent és mindenkit, ami/aki az útjukba kerül.

2013. október 02. 21:27
Barak László
parameter

„Csak ámul és bámul az ember, mennyire meghökkent a magyar sajtómunkások és a kényes ízlésükkel pózoló közéleti sznobság derékhada a hungarocell-Orbán ledöntésétől és nyilvános meghurcolásától.

 
Pedig az orbáni gólemrezsim fölhizlalt osztagai 2010 nyara óta éjjel-nappal földöntenek és legázolnak mindent és mindenkit, ami/aki az útjukba kerül. Olyan féktelenül tombol a politikai huliganizmus, mintha fizetnének érte. Miközben egyébként fizetnek is rendesen. Jellemzően trafikkal. Jelképes kultúrpolitikai koncokkal és kézzelfogható bankóhegyekkel is. (...)

Mit tehetnek egy ilyen snassz helyzetben a még nem teljesen fertőzött civilek, és egy töketlen langyosjózsiktól mentes politikai ellenzék? (Ha egyébként az ellenzék és zemberek rovására arra is képes volt az úton-útfélen pántlikás plecsnivel fölcicomázott diktatúrórakásokat ürítő hatalom, hogy a kabaréjelenetekből is száműzze a politikumot. Nehogymábajlegyen…)

Előbbiek például, nevezetesen a civilek, dacosan elkezdenek végre performancolni. Miért ne döntenének, darabolnának hát bármilyen szobrot, miért ne hurcolnák meg nyilvánosan a közélet gnómjainak leszaggatott testrészeit, és miért ne vizelhetnének jelképesen akár a szájukba is.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bsandor
2013. október 03. 11:40
menj a picsába és ne siránkozz,ez jól esett
Moses Hess
2013. október 03. 10:29
ELÍRTÁK A NEVÉT! Nem "BARAK" hanem BARUCH! (Baruh Ata adonaj Elohenu meleh haolam aser bömicvotav...stb) Bazdmeg, te zsidó vagy! Miért élsz a magyar BARAKBAN, a Galutban BARAK? Aliyázzál már Izraelbe! De gyorsan!
geraz51
2013. október 03. 10:03
Az ilyen emberek miatt lesz polgárháború!Állunk elébe,az ilyen állatokat egyszer és mindenkorra el kell tüntetnia küzéletből.
IgazságosIzomViktor.
2013. október 03. 09:51
Jön hamarosan a békamenet megint és "demonstrálják hogy mennyi ember támogatja ezt a rezsimet"...Hozzák buszokkal pestre majd a kormányt éltetőket vidékről,erdélyből,és lengyelországból,akik vendégtapsolóként éltetik majd a magyar demokráciát,amely páratlan a világon.(mint minden).Azt még mindig nem találták ki hogy ki ellen védi a CÖF magyarországot,de én már rájöttem:a demokrácia ellen.Támad a demokrácia.Ja és ott van még a rezsidémon is nagy szarvakkal.Az is támad.Szóval van ellenség bőven.A békemenet után jön a nagy harc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!