A tét a szabadulás

2013. szeptember 10. 09:33

A „liberális” és a „szocialista” párt a 2010-es választásokon megsemmisítő vereséget szenvedett, ám ennek oka az, hogy maga a „világ-SZDSZ” döntött úgy, hogy visszavonja őket.

2013. szeptember 10. 09:33
Bogár László
Bogár László
Magyar Hírlap

„Régóta tartó hanyatlásunk legmélyebb oka az, hogy a szakrális történelmi magyar nemzet politikai térben való megjelenítése nemcsak, hogy nem sikerült az elmúlt másfél évszázad során, de azt sem tudjuk, hogy egyáltalán miként kellene belekezdenünk ebbe a hihetetlenül nehéz, veszélyes és kockázatos folyamatba. Miközben persze azt is sejtjük, hogy ennek megvalósítása nélkül nincs esélyünk az évszázadok óta tartó lepusztulásunk megállítására, s a visszafordulásra.

A »világ-SZDSZ« azonban már ennek a felvetését is a legsúlyosabb bűntettként bélyegzi meg, így érthető, hogy eddig minden erre tett kísérlet hamvába holt. A ma is a »világ-SZDSZ« által berendezett hamis politikai térben zajló folyamatok a következő képet mutatják. A 19. századi genezis során létrehozott két politikai konstrukció, az úgynevezett »liberális« és az úgynevezett »szocialista« párt a 2010-es választásokon megsemmisítő vereséget szenvedett, ám ennek az alapvető oka az, hogy maga a »világ-SZDSZ« döntött úgy, hogy visszavonja őket. Az SZDSZ nevű politikai pártot, amely már csak zavaró »bűnjel«, most végleg meg is semmisíti. A napjainkban burjánzó új SZDSZ-ek (Együtt 2014, LMP, PM, DK, Fodor-párt stb.) és főként az őket vezető párt-oligarchák tragikomikus módon vagy nem értik, hogy a »világ-SZDSZ« éppen az eltüntetésükön ügyködik, vagy értik, csak nem akarnak ebbe beletörődni. (...)

A »globális-SZDSZ« ugyanis két dolgot akar minden helyi kormányától. Azt, hogy működtesse a kifosztó szivattyúkat, és tartsa féken a bennszülötteket. Ha Orbán Viktor ezt végrehajtja az számára öröm, és még élvezi is, hogy ezt a szabadságharc vezetőjével hajtatja végre. Ha nem, vagyis ha Orbán ellenáll, akkor, mint láttuk (és látjuk majd most is), olyan pénzfegyvereket alkalmaznak vele szemben, amelyekkel végül mégis csak kikényszerítik azt, amit akarnak. Nos, a csapdából való kilépés 2014 igazi tétje.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gubenc
2013. szeptember 10. 16:57
A pénzszivattyú pedig néha nyilvánvalóbban működik, nem is kell hozzá "világ-SZDSZ" Cipruson bejegyzett cégeknél lehet magyar letelepedési államkötvényt venni: http://nol.hu/archivum/20130910-_maradunk__ahol_vagyunk
kjkj945
2013. szeptember 10. 16:43
Rájöttek a szadiszták a koalából kilépés nem bösme vesztét okozta, hanem szavazóik a maszopos szavatokkal együtt megcsinálták a 2/3-ot. Most lehet sírni ríni, hamarabb kellet volna gondolkodni és 2007-ben előrehozott választásokat kikényszeríteni. Akkor a 2/3-ad alma!
gubenc
2013. szeptember 10. 16:38
Birodalmak, hatalmi centrumok, hatalmi törekvések mindíg léteztek a világban és létezni is fognak. Talán a mi gyötrelmes történelmi tapasztalatunkbül következik, hogy indent birodalmi intrikának és összeesküvésnek látunk és a saját mozgásterünket 0-nak látjuk. Lehet, hogy a helyzet közel van ehhez, de szeritem a valóságban a mozgástér sohasem 0. Egyébként én ismerek még egy másik népet is, aki hasonlóank gondolkodik, és állandóan azt képzeli, hogy mindenki ö elllene van. Találjátok ki, hogy melyik népre gondolok!
gubenc
2013. szeptember 10. 16:31
Bogár László érvelésében van egy önellentmondás. Ugyanis azt állítja, hogy 2010-ban a "világ SZDSZ" intézte el, hogy ne a baloldal nyerjen. Mármost a "világ SZDSZ" nem jótékonysági intézmény, ezért ha így döntöttek, akkor azt azért tették, mert nekik ez előnyös. És ami nekik előnyös az nekünk előnytelen. Ezért a fenti gondolatmenetből az következik, hogy 2014-ben azonnal vissza kell szavazni a szocikat, ha a kisebbik rosszat akarjuk az ország számára. A nemzeti oldal pedig egyenesen hazaáruló és minden rá adott szavazat maga a hazaárulás. Ygy jár, aki úgy próbál elméleteket ismertetni, hogy egy darab bizonyítékot nem mutat, továbbá olyan biztos az összeesküvés elméletében, hogy a benne lévő önellentmondást sem fedezi fel. Aki ilyen komolytalanul állít fel egy összeesküvés elméletet, az a saját hitelét rombolje, és esetleg a világban lévő valós hatalmi összefonódások leleplezését teszi hiteltelenné.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!