Párttá alakulunk

2013. szeptember 13. 10:07

Kizáró ok a jelentkezésre a Fidesz- és MSZP-párttagság, bármikori fizetett pártalkalmazotti vagy -beszállítói státus, titkosszolgálati múlt és/vagy jelen.

2013. szeptember 13. 10:07
Béndek Péter
1000 A Mi Hazánk

„A párt várható irányultsága alapján szívesen veszünk jelentkezőket szorosabb kapcsolat kialakítása céljából a polgári és tulajdonosi felfogású, nyugatos, szabadpiaci konzervatív, (klasszikus, nemzeti, keresztény) liberális, kommunitárius, államkritikus, politikai szkeptikus irányzatok közül bármelyikből.

Ez előbbiből is következően, mivel nem tudunk mindenkinek egyforma vonzerőt nyújtani, a bal-jobb (egyenlőség-szabadság) skálán preferáljuk az utóbbi felé húzó honfitársainkat. Az etatista-individualista skálán szintén. (A hamis magyar bal-jobb, valójában a »bal« populizmustól a jobb »etatizmusig« terjedő demagógia-skálán sehova sem helyezzük magunkat.) Kérjük, ne jelentkezzenek olyanok, akik (egyebek mellett) további közműdíj-csökkentést, az élősködő állam szerepének megőrzését, a társadalom fokozódó alávetését, vagy a korrupt közigazgatás és egészségügy érintetlenül hagyását várnák a párttól.

Ezért (is) kizáró ok a jelentkezésre a Fidesz- és MSZP-párttagság, bármikori fizetett pártalkalmazotti vagy -beszállítói státus, titkosszolgálati múlt és/vagy jelen (főleg, ha ez utóbbit rosszul titkolják). A célunk a nyugat-európai polgári társadalom feltételrendszerének, gyakorlatának és értékrendszerének kialakítása a magyar nemzeti hagyomány versenyképes elemeinek megőrzésével, a versenyképtelen vagy kártékony hagyományelemek (etnicista nacionalizmus, revansizmus, politikai irracionalizmusok, perszonalizált autoriter politizálás, populizmus, intézményes korrupció, szervilizmus, kulturális bipolarizmus, önreflexió hiánya stb.) skanzenba tömörítése mellett. (A skanzen vagy politikai néprajzi múzeum helyéül már idejekorán Felcsútot javaslom.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2013. szeptember 13. 15:16
Rámeredtem kicsit, aztán eszembe jutott "Bánó és a vágatlan muster", ami azon bukott le, hogy a bevágott "nyilasok" képein nem esik az eső, miközben pedig ott és akkor esett. Vagyis azon ami nincs ott, pedig nagyon ott kellene lennie. És lám meg is lett a megfejtés: az SZDSZ-tagság az bizony nem kizáró ok ... Már megint ugyanaz a "hiperértelmiségi" kör ...
Netuddgi
2013. szeptember 13. 12:14
Ennyi izmust egy helyen! És mondja csak bácsi nem fog a sok izmus egymás lábára lépni? És a sok izmus a latinon kívül a magyart is beszéli?
Zod
2013. szeptember 13. 12:08
"A következő területeken várunk jelentkezőket MOST az [email protected] vagy az [email protected] az érdeklődési kör megjelölésével" gmail-es és yahoo-s emailcím . Tök komoly társaság lehet.
johnnyrotten
2013. szeptember 13. 11:55
Még két "béndekizmus" a röpiratból: 1) (így indít:) "Az elkövetkező hetekben megtörténik a pártalakítás, kíváncsiak vagyunk, a Fidesz-Magyarországon még bejegyeznek-e minket. (A remélt kollektív és személyi vegzálásokról beszámolunk majd.)" Ez az ember beteg: azt hiszi, hogy ő és pártja olyan tényező, amelyet vegzálni fognak, mert (gondolom,) veszélyes lehet a regnáló vezető pártra... Kissé túlértékeli saját szerepét, ilyenek az eddigi cikkei is. 2) (arról, hogy kiket keresnek a pártjukba:) "1. második körös párttagság," Az mi a lóf..., Béndek?! (valamint:) "5. történetmesélők az MSZP- és/vagy Fidesz-hatalom kárvallottainak köréből." Kész vagyok, hentergek a röhögéstől... Ez a tag ne 100-as...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!