A sír, hol nemzet süllyed el

2013. szeptember 18. 08:07

A katolikus egyház a saját kreált ellenségét a magyarok ellenségéve teszi, és a zsidók elleni háborúját a magyarokkal (máshol más nemzetekkel) vívatja meg.

2013. szeptember 18. 08:07
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„A magyar pusztulás oka, hogy a nemzeti identitást azonosította a katolicizmussal és a reformált katolicizmussal (álnéven a »kereszténységgel«). A magyar identitást egy antiszemita ideológiára helyezték. Ezt fejezi ki a pápától kapott »szent« korona, a »keresztény« gyökerek a Fidesz alaptörvényében is. Ez a sötét árny borul az országra, ez uszít egymás ellen magyart és magyart, átkozza a zsidókat, akik ezzel az országgal még csak jót tettek. A katolikus egyház a saját kreált ellenségét a magyarok ellenségéve teszi, és a zsidók elleni háborúját a magyarokkal (máshol más nemzetekkel) vívatja meg. Ha ez nem változik meg, Magyarország meg fog szűnni, mert a halál sötét idológiája a halálba viszi.

Visszatérve: mindez azt is jelenti, hogy a holokauszt 70. évfordulóját úgy ünneplik meg Magyarországon, hogy a gyilkosok ideológiájával szemben megértést és toleranciát képvisel, a gyermekholokauszt emlékművével a felnőtt zsidók bűnösségét és jogos halálát hirdeti a magyar kormány. Ennél mocskosabb gazemberséget a föld nem hordott a hátán. Holokauszt megemlékezés címén antiszemita propagandát terjesztenek, a zsidók ellen uszítanak, meggyalázzák a haláltáborok áldozatait, relativizálják és felmentik a gyilkosok tetteit. Esztelen módon ötmilliárd forintot akarnak költeni egy emlékműre, amellyel olajat öntenek az antiszemitizmus tüzére. Érzéketlenül egy pályaudvar mellé helyezik azt, miközben a holokauszt után egy zsidó nem tud ránézni egy vonatra. Bárkivel bármennyiben fogadok, hogy az ötmilliárd forint felét jó szokás szerint ellopják. Miközben az értelmetlenül magas összeggel indulatokat keltenek a »tolvaj« zsidók ellen, ők maguk még a holokauszt gyermekáldozatainak ürügyén is lopnak. Ahogyan a deportálásokban való buzgóság mögött is a Prohászkáék keltette gyűlölet mellett a harácsolási szándék állt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2014. augusztus 26. 16:39
bevallom, Bartust nagyon szórakoztató őrültnek találom, de sajnos mostanában kezd szétesni. Most akkor ha jól értem már a holokauszt-emlékmű is náci? Végre! Akkor talán ne is állítsunk többet. Ja, és igaza van, a világon napi átlagban hétmilliárd zsidó hal meg pusztán azért, mert meglát egy vonatot, vagy egy sínpárt.
Ultima Ratio
2014. augusztus 26. 16:39
Van, de csak palesztinoknak.
balbako_
2013. december 03. 15:10
Ez a szöveg a tipikus gyűlöletbeszéd összes kritériumának megfelel. Bizony ez a színtiszta nácizmus, van benne pária nép, van benne vezetésre egyedül alkalmas rassz, no ezt kéne törvénnyel tiltani. (Bartus merészségét árnyalja a tény, hogy nyilvánvaló bolond, de ettől a rasszista uszítás, még az!)
egysegelem
2013. október 29. 20:04
Radnotinal magyarabb magyart vagy jobb koltot, nem tudok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!