Viszlát 20%-os szabály!

2013. július 08. 09:16

Mostantól a Facebook-oldalak adminjainak nem kell aggódniuk, hogy túl sok szöveget helyeznek el a borítóképen.

2013. július 08. 09:16
Joanelli Tamás
Be Social

„Július 1-vel szép csendben újra módosult a Facebook oldalakra vonatkozó szabályrendszere. A változás egyben egyszerűsítést jelentett: mostantól az oldalak adminjainak nem kell aggódniuk, hogy túl sok szöveget helyeznek el a borítóképen, a korábban sem túl szigorú szabály, miszerint a szöveges tartalom nem lehet több 20%-nál a képen, mostantól a múlté.

Az új szabály szerint csupán arra kell ügyelnünk, hogy ne legyen a borítónk megtévesztő, ne legyen rajta sértő tartalom és természetesen ne vétsünk vele a szerzői jogok ellen.

Ezzel gyakorlatilag szinte bármilyen promóciót elhelyezhetünk a borítóképen, de azért ügyeljünk, hogy a kevesebb néha több: egy ízlésesen elkészített grafika olykor ezerszer többet ér sok szövegnél! :)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!