Bajnai vár

2013. június 29. 10:46

Méghozzá arra vár, hogy Orbán Viktor távolítson el engem a Fideszből, mert most már papírom van róla, hogy antiszemita vagyok. Nem, Bajnai úr, erről nincsen papírom.

2013. június 29. 10:46
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Méghozzá arra vár, hogy Orbán Viktor távolítson el engem a Fideszből, mert most már papírom van róla, hogy antiszemita vagyok. Nem, Bajnai úr, erről nincsen papírom. Arról van papírja Feldmájernek, Bolgárnak meg a Klubrádiónak, hogy ha én leírok három nevet egymás után, s a három név tulajdonosa történetesen zsidónak vallja magát, akkor ők kijelenthetik, hogy én antiszemita vagyok, akkor is, ha amúgy a cikkemben egyetlen szó sem esik a zsidókról. (...)

De az ön várakozásával nem csak ez a baj. Hanem az, hogy az ön várakozása a képmutatás, a farizeusság csimborasszója. Ön ismét bele akarja rángatni a miniszterelnököt valamibe, amihez neki történetesen nincsen semmi köze. Ön a nagypolitika szintjére akar emelni valamit, ami nem az, csak azért, hogy az ön nyomorult hívei megerősítést nyerjenek nyomorult rögeszméikben. Ön ismételten bunkósbotként forgatja az antiszemitizmust, azért, hogy politikai tőkét kovácsoljon ebből, ön antiszemitizmust kiált ott, ahol nincsen antiszemitizmus, azért, mert tudja, hogy ezzel legalább azoknak a keveseknek kedveskedhet, akik még elhisznek önnek bármit is.

Amúgy ezzel ocsmány bűnt követ el – de ez is mindegy. Ugyanis ehhez még jogerős bírósági ítélet sem szükséges (amely amúgy még csak nem is azt mondja ki, amit maga állít). Ön és az ön hívei, elvtársai pontosan ezt az ocsmányt bűnt követik el visszaesőként a rendszerváltás első pillanatától fogva. Ugyanis önöknek az emberek számítanak legkevésbé – önöknek az a vélt politikai haszon kell, amelyet az antiszemitizmus állandó emlegetésében és szításában felfedezni vélnek. Ugyanis önök gazemberek, Bajnai úr. És beteges hazudozók.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2013. június 29. 17:34
A református hitre tért zsidó Jászi Oszkárt idézném. "Amikor pedig én a Huszadik Században (folyóirat) egy széleskörű körkérdést rendeztem ebben a tárgyban - látva a zsidó probléma példátlan kiélesedését - a zsidó közvélemény terrorja oly nagy volt, hogy vezető politikusok (úgy konzervatívok, mint szocialisták) nem mertek nyilatkozni, s mikor a szemle zsidó száma megjelent, a zsidó felekezeti sajtó oly éktelen lármát és gyűlölködő kampányt indított ellenem, hogy a rabbik kiprédikáltak a zsinagógában a Huszadik Század és a Radikális Párt ellen." Vagyis nincs új a nap alatt kedves Zsolt. Ez az idézet 1919 előtti.
vidorka
2013. június 29. 17:15
Bayer egy hányadék egy köpedelem és bunkó náci-kommunista ugyan az mint Kövér csak kövér az országgyűlés elnöke is. Az meg hogy kibasszák-e Bayert egy náci pártból az senkit nem érdekel.
dönci5
2013. június 29. 17:06
Egy szarházi vagy! Papír nélkül.
ballada
2013. június 29. 16:43
Mi a rasszizmus.....az mikor két kopaszbarack ver egy cigánymeggyet:))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!