Helyes volna-e a jövő évi választások bojkottja?

2013. május 29. 13:08

A kérdésre nagyon egyszerű a válaszom: nem, semmilyen körülmények között nem látom értelmét a jövő évi választások bojkottjának.

2013. május 29. 13:08
Kunhalmi Ágnes
Magyar Narancs

„A kérdésre nagyon egyszerű a válaszom: nem, semmilyen körülmények között nem látom értelmét a jövő évi választások bojkottjának. Ez egészen addig így van, ameddig a szavazófülkékben a választás titkosan zajlik, és senki nem ellenőrzi semmilyen formában, hogy ki kire szavazott. (...)

Magyarország le akarja és le is fogja váltani a Fideszt. A választók többsége megbízható és felkészült vezetést, nyugalmat, normális hétköznapokat akar. Ehhez pedig olyan kormányzást, ami arról az életről és valóságról szól, amit mindenki tapasztal a mindennapjaiban. Nem azt a ködös, formátlan, ideológiát harsogó, de egyébként sikertelen vagdalkozást választják majd, ami ma kormányzás címszóval zajlik, hanem egy megbízható és hozzáértő alternatívát.

Ezt az ajánlatot ma az MSZP képviseli Magyarországon, és meggyőződésem, hogy többséget is fogunk kapni hozzá egy év múlva a szavazófülkékben. Ezért teljesen értelmetlen lenne a bojkott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. május 29. 18:55
Rugózós szépasszony megint üres tárral érkezett! :-))
red label
2013. május 29. 15:45
Hülye liba! Akkor miért tetted fel a kérdést??? Hogy válszt adjak a kérdésedre: IGEN,IGEN,IGEN!
kjkj945
2013. május 29. 15:27
http://mandiner.hu/cikk/20121120_gomperz_tamas_egyutt_a_bojkottert_kulon_a_valasztasokon
cutcopy
2013. május 29. 14:48
"Helyes volna-e a jövő évi választások bojkottja?" Helyes lenne abból szempontból, hogy elkerülnétek egy kínos magyarázkodást a következő buktátokra..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!