Trafik

2013. május 04. 09:15

Nem engedhetjük meg magunknak a trafikügyeket. Nem éri meg. Nem fér bele. Világos?

2013. május 04. 09:15
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„A polgármester barátjának anyja nem nyerhet trafikot? Vagy egy Fidesz- vagy Fidelitas-tag? Amúgy honnan tudja a Népszava, hogy nevezettek tagjai a pártnak? És a párttagság kizáró ok bármiből is? Esetleg nem szerezhet koncessziót a helyi CBA üzemeltetője, miközben elég életszerű, hogy adott településen éppen a CBA-ban legyen trafik? Esetleg az a tény, hogy valaki 23 éves, kizáró oknak minősül? (…)

Emlékeznek még a nagy »földmutyikra«? Emlékeznek még, hogy országos hírnévre tett szert egy »műkörmös«, aki elrettentő példaként lett bemutatva azt illusztrálandó, micsoda rettenetes dolgokat művel a kormány, hiszen még egy műkörmös is földbérlethez juthat. Hölgyeim és uraim, az a műkörmös egy aranykalászos gazda volt, aki a szocialista rezsim idején nem jutott földhöz, munkához, és nem segélyért ácsingózott a városháza előtt, hanem kitanulta a műkörmös szakmát, és abból élt. Aztán, amikor a Fidesz-kormány ezt lehetővé tette, pályázott és nyert. S legjobb tudomásom szerint az őt ért ocsmány és méltánytalan támadások hatására visszaadta földbérletét.

Az összes rohadék baloldali politikus és az összes rohadék baloldali újságíró, aki gúnnyal, cinikusan, negatív összefüggésben kimondta és leírta a »műkörmös« fogalmat a földbérletek kapcsán, menjen oda a nevezett polgár portája elé, és térden állva kérjen tőle bocsánatot. És már most látszik, ugyanez lesz a helyzet a nagy »trafikmutyi« sok-sok megnevezett és kipécézett »bűnösével« is.

S a baloldal és az ő sajtója teszi mindezt a Laborc–Portik-üggyel a háta mögött. S már az a rendőrtiszt is megvan, aki leállíttatta annak idején a Kósa Lajos elleni lejárató kampány ügyében indult nyomozást. Börtönben ül. Mert nyakig benne van a Vizoviczki-ügyben.

Összeáll minden erről az egész maffiáról. Ezek életeket, hazát, jövőt raboltak el, tettek tönkre. Ezeket tényleg ki kell iktatni a politikából és az ország ügyeinek intézéséből, de örökre. És éppen ezért nem engedhetjük meg magunknak a trafikügyeket. Nem éri meg. Nem fér bele. Világos?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2013. május 04. 15:22
Mi a különbség egy gyártulajdonos, és egy trafikos között? Mi ér többet: egy trafik, vagy egy gyár? Gyárak, többszáz holdas gazdaságok privatizációja csendben, sutyiban történt - pénze senkinek sem volt annyi, hogy megvehesse, de egyesek milliókat kaptak a bankoktól,és rövidesen a bankokat kellett megmenteni, mert a kölcsönök visszafizetésénél némi gond akadt. Tessék a privatizációt kivizsgálni, kik kaptak, kifizették e, amit külföldre adtak,érdemes volt e.A nemzeti vagyon tűnt el akkor - most nevetséges a vita a trafikokért, aki megkapta, dolgozni fog benne, mérsékelt, vagy csekély jövedelemért.
sasadi
2013. május 04. 15:21
Vihar egy kanál vízben ez a trafik ügy. A baloldal érzi, hogy nem tud visszakerülni a hatalomba és mindent elkövet , hogy ezen változtasson. Nem fog nekik sikerülni. Az emberek józanabb része tisztában van vele, hogy az elkúrókra többé már nem bizhatja az országot, ha nem akarnak nemzethalált.
silvester
2013. május 04. 15:11
A sok sokkos balos és libsi aki mindent bevesz amit badnak nekik-szívják a kendert, a mari.ruháját a sok szart ahelyett,hogy magyart szívnának.Vehetitek a szivart a magyart Kohnnál,Kisnél vagy Köröminél nem mindegy hol kapod meg.A lényeg hogy szívhass.De ti ezt nem és soha nem is fogjátok megérteni,kábos elvonás tünetei miatt.
2013. május 04. 12:41
És különben is: a Puch Laci testvére is nyert!!! Ja, bocs, mégse. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!