Voksok parlagon

2013. április 12. 07:18

A nemzeti oldalon mintha a kelleténél jóval kevesebb energiát szánnának a 2010-ben elnyert bizalom megőrzésére.

2013. április 12. 07:18
Torkos Matild
MNO

„A jelenlegi felmérések, időközi választási eredmények azt mutatják, hogy az elkötelezett szavazók versenyében a Fidesz továbbra is sokkal jobban áll, mint a ma még több darabban létező baloldal. Ez a helyzet azonban elfedi a tényt, hogy a nemzeti oldalon mintha a kelleténél jóval kevesebb energiát szánnának a 2010-ben elnyert bizalom megőrzésére. Annak a több százezer, esetleg egymillió szavazónak a megszólítására, aki jelenleg kivár, vagy a kínálatot látva inkább dühösen elfordul a politikától. Ők azok, akiknek szavazatára majd az újraegyesült baloldal is hajtani fog. A bizonytalanok veszélyesen hatalmasra dagadt táborában nyilvánvalóan sokan ott vannak azok közül is, akik 2010-ben a Fidesz–KDNP-t tüntették ki bizalmukkal. Kérdés, vajon elég lesz-e az újbóli megnyerésükhöz mondjuk a rezsicsökkentés hangsúlyozása. Mindenesetre a kormányoldalnak van még ideje átgondolni, hogyan válaszoljon arra, ha összeáll a baloldal választási szövetsége.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyuggközgazda
2013. április 12. 11:58
Igazad van Matild ! Csak ne legyen késő ez a felemelt ujj.
Trükkök Százai...
2013. április 12. 11:50
A bizalom elfogyott, rendszerváltás nem is volt. Marad a párthűség és a kisebbik rossz-kategória, valamint az ellenszavazás. Mindenki igyekezzen megőrizni humorérzékét és nyugalmát, fogyasztási szokásait. Lesz ez még így se.
Gyurcsány Viktor
2013. április 12. 11:23
"nemzeti oldal" HAHAHAHAHAHAHA!
tango47
2013. április 12. 11:00
Ha jól emlékszem a közvélemény kutatások 2002-ben is Fidesz fölényt jeleztk a választásokelőtt. Nem tesz jót az elbizakodottság!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!