Kedves Robi, itt egy esély, hogy bizonyíts!

2013. április 18. 08:37

Nem várnak mást tőlünk csak egy-két óra önfeledt szórakozást, egy kis „szünetet” a napi szarban. Elképzelhető, hogy ezek néhol értelmetlen bohóckodások, de felteszem a kérdést ÉS, AKKOR MI VAN? A

2013. április 18. 08:37
Orosz György
Facebook

„Kedves Robi, itt egy esély, hogy bizonyíts! Találkoztunk már, tudom, hogy nehezen lehet megértetni veled bármit is, hiszen a show-bizniszben vannak dolgok, amiről még nem is hallottál, így nehéz lesz vitáznunk. Gondolom a véleményedet pusztán szubjektív módon fogalmaztad meg és tetted ki a facebookra. Miért kellene a humornak, bármilyennek is lennie, miért is szabná meg bárki is, hogy miről szóljon. Ez egy szabad műfaj, mindenki azt csinál, amit akar és mindenki azt néz akit akar. Szedjük ezt szét egy kicsit, én nem régen csöppentem bele ebbe a világba. Sok humoristát felsoroltál és felsoroltak kommentelők, akiknek mai napig megvan a maguk közönsége. Sas Józsinak, Kiss Ádámnak, Kőhalminak és nekem is. Kinek több, kinek kevesebb. Mi kiállunk a színpadra és mesélünk, magunkról, Rólad, celebekről, politikusokról stb, de nem csak mesélünk, néha énekelünk, hangot utánzunk, improvizálunk. A közönség pedig nevet, hidd el, hogy ezeken a fellépéseken nevetnek a nézők, sokszor sírva. Nem várnak mást tőlünk csak egy-két óra önfeledt szórakozást, egy kis »szünetet« a napi szarban. Elképzelhető, hogy ezek néhol értelmetlen bohóckodások, de felteszem a kérdést ÉS, AKKOR MI VAN? A legkönnyedebb műfajon is változtatnál? Mi nem tetszik? Az, hogy van, akin szórakoznak az emberek. Az én társulatomban, vannak az újhullám képviselőiből egy páran, neked is tetsző stand-up-ot nyomnak, rendezünk dumapárbajokat, ahol a közönség szavazatokkal dönt arról, hogy neki ki tetszik jobban. Ilyenkor két humorista küzd meg egymással, nem televíziós körülmények közt, nem kamerák előtt, csak a közönség van és te. Kihívlak egy párbajra! Gyere és küzdj meg velem! Május 15. volt Metro Klub, este 7! Én ott leszek! Üdvözlettel Orosz György”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wazze
2013. április 18. 16:51
Gondolom mert a büdös cigány beugatott neki.
dávid
2013. április 18. 15:11
Nem ezt kifogásolta Puzsér, hanem h elvárják h - ne mondja el ANNYIRA a véleményét, ha szerinte a produkció szar - ne írja le, h mennyire hányadék az a puszipuszi dejóbarik vagyunk mentalitás, ami a kertévéknél van. Amire ezt a valaki a fenti cikket irta, na pont nem arról szólt Puzsér kezdő postja.
atila68
2013. április 18. 14:42
Mi lenne a komédiásokkal puzsérróbertek nélkül? Szimbiózis ez a javából!
rosszkutya
2013. április 18. 11:48
Biztos? http://media.mandiner.hu/cikk/20130416_puzser_robert_ami_tiz_eve_progressziv_volt_az_ma_mar_keves
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!