Vércse úr és a vastag arcbőr

2013. március 16. 16:35

Ha van ember, akinek egy ilyen szituban mélyen hallgatnia kéne, az pont Vércse úr. Emlékszik még valaki 2006. augusztus 20-ára?

2013. március 16. 16:35
Pilhál Tamás
Pilhál Té

Ha van ember, akinek egy ilyen szituban mélyen hallgatnia kéne, az pont Vércse úr. Emlékszik még valaki 2006. augusztus 20-ára? Akkor nemhogy lefújták volna az ünnepséget (mint tették azt most Orbánék), hanem a legnagyobb monszun közepén is lődözték föl a tűzijátékokat, plusz a villanyt sem kapcsolták föl, amikor több százezer ember menekülni próbált a Duna-partról. Olyan, hogy operatív törzs akkoriban nem létezett, az ország akkori urai, köztük Vércse úr, magasról tettek az egész állami ünnepségre, jobb dolguk volt éppen. Az eredmény ismert: öt halott, több száz sérült.

De ez még semmi, a java ezután jött. Amikor már megvolt a baj, és a hülye is tudta, milyen kiemelt szerepe volt a tragédiában a tehetetlen, tehetségtelen, dilettáns kormánynak, ők egy meteorológussal és pár katasztrófavédelmissel vitették el a balhét. A Vércse és a Rókaképű pedig a vállát vonogatta.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
becike4
2013. március 16. 20:51
Pedig igaza van.Csak az a kérdés,miért nem tudnak különbek lenni.
geraz51
2013. március 16. 19:42
Állami rendezvény volt,tehát volt felelőse.A kártérítést a FIDESZ kormány fizette ki.Tegnap pedig felelőtlen emberek furikáztak a sztrádákon,mindenki a saját felelősségére.Óriási különbség.
dönci5
2013. március 16. 19:14
Most bezzeg lefújták az ünneplést. Te szerencsétlen hülyed! Nem a múzeumkertben rekedtek ezrek a kocsijaikban! Esetleg elgondolhatnád, milyen szerepe van a tehetetlen, tehetségtelen, dilettáns kormánynak.
szalámis hegedű
2013. március 16. 19:08
Nagy a szar, kedves Pilhál, ha már emlékezetből hazudtok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!