Felvidéken is kitűztük a székely zászlót

2013. február 07. 13:53

Milyen esendő az a nemzet, mely nem enged maga mellé ülni olyan népeket, nemzeteket, melyek egy országban, együtt élnek vele?

2013. február 07. 13:53
Hrubík Béla
Felvidék.ma

„Milyen esendő az a nemzet, mely nem enged maga mellé ülni olyan népeket, nemzeteket, melyek egy országban, együtt élnek vele? Mégis így van. Naponta szembesülünk vele.
Ez hiányzik Európából. Ami nem vesz el az enyémből, sőt, hozzátesz, gazdagítja azt, azzal én is több leszek. Ami megfér az enyém mellett egy utca névtáblán, egy útjelző táblán, egy vasútállomáson egy buszmegállóban, azzal az enyém is több, gazdagabb, sokrétűbb, átláthatóbb, hatékonyabb lesz. Mégsincs így.

Magyarország miniszterelnökét gyakran kigúnyolják, mert azt merte mondani, hogy szellemi szabadságharc folyik Európában. Pedig így van. Nagyon sokan megrettentek ettől az igazságtól. Főleg azon politikusok, akik az elmúlt évtizedben utcasarki örömlányként feküdtek le a nemzetközi tőke és a világot uralni akaró bankok kénye-kedve szerint, és sodorták majdnem Magyarországot a nyomorúság és kilátástalanság szélére. Ez a zászló ennek a szabadságharcnak a jelképe. Egy nemzet büszkeségének, élni akarásának utolsó reménye, színe, pompája. A mi közös zászlónk. Európa szívében, minden magyar szívében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abcd
2013. február 07. 17:06
Nem rossz gondolat!
Trükkök Százai...
2013. február 07. 14:19
Jár a bögre!
orbán(c)
2013. február 07. 14:12
Jó helyen vagy te ott felvidéken.
tunde04
2013. február 07. 14:07
" Ami nem vesz el az enyémből, sőt, hozzátesz, gazdagítja azt, azzal én is több leszek." és milyen igaz! remélem egyre többen utasítják el azt a szemléletet, h egy egy nemzetségnek jobb ha kiabálnak egymásra, mint sem békésen élnének egymás mellett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!