Róma sötét arca

2013. január 26. 17:47

Nem ugyanaz a lemez forog véletlenül körbe és körbe a Colosseumban, az osztrák televízióban sugárzott propagandafilmben és a nemzetközi lapok hasábjain?

2013. január 26. 17:47
Lotte
Onleány

„Kinek az érdeke, hogy a kis magyar (egyébként mélyen ízlésem és felfogásom ellen való) szélsőséges párt létét kolosszális méretű veszedelemmé duzzassza? Kinek az érdeke, hogy egy szuszra Magyarországot állítsa be ismét, s annyira fájdalmasan unalmasan és egyoldalúan a jogtiprás fellegvárává? Cui prodest? - kérdezem.
Tényleg az olasz főváros polgármestere tördeli villájában a kezét Vona Gáborék felett? Nem arról van-e szó ismét, mint annyiszor és annyiszor már, hogy a honi, nemzetközi hangszórókra bekötött polgártársaink indították el Ron Werber-i kampányukat?

Ismét, mint annyiszor már nemzetközi vizekről támadva. Ki ellen is?! Biztos, hogy a Jobbik áll a célkeresztben, s nem az a valódi fájdalom oka, hogy a kétharmados vezetés élén bizonyos érdekeket sok tekintetben sértő államférfi áll? Nem ugyanaz a lemez forog-e véletlenül körbe és körbe a Colosseumban, az osztrák televízióban sugárzott propagandafilmben és a nemzetközi lapok hasábjain?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CzudarMiska
2013. január 27. 17:45
Jajjaj,kedves ellenállók és antifasiszták!Hát kár nekem beleolvasnom a hírekbe! Olvasom,olvasom,de nem értem.Sőt! Minden összezavarodik az ostoba buksimban.Most is. Hogy van ez? A nácizmus/fasizmus az maga a setétség. No,ezt még én is értem,de hogyan lehet a sötétség ellen a sötétséggel küzdeni? Nem fénnyel kéne? " A világosság a sötétségben fénylik,de a sötétség nem fogadta be." Én valahogy így tudnám elképzelni a János evangélium szerint.Tehát fénnyel a sötétség ellen,tisztelt Hölgyek,Urak és Eftársak.
nyugalmazott tanár
2013. január 27. 17:03
Amikor a tanyasi korcsmában lerúgta valaki a pilácsot, kitört a nagy verekedés. Józsibácsi úgy emlékezik vissza, hogy "nem unatkozott ott senki".
nyugalmazott tanár
2013. január 27. 17:00
- Róma sötét arca - Mi történt? Romainvázió az "örök városban"? Cigánylakodalom Rómában? Ha ilyen az arca, milyen lehet a hátsófele?
OberEnnsinnen
2013. január 27. 15:16
"Kinek az érdeke, hogy egy szuszra Magyarországot állítsa be ismét, s annyira fájdalmasan unalmasan és egyoldalúan a jogtiprás fellegvárává? Cui prodest? -" Mindez azok érdeke, akik nem tudják megbocsátani nekünk: Európában egyedülálló módon a magyarországi zsidóság jelentékeny része TÚLÉLTE a II. világháborúnak nevezett terrort. A párizsi békét is - többek között - ezért kaptuk. A győzők rossz lelkiismeretüket így semlegesítik. Bűnbakot keresve hárítják másokra, magyarokra saját égbekiáltó bűneiket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!