Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Mossuk kezeinket

2013. január 14. 13:21

Ha Gyurcsány Ferenc azt mondja, hogy a tej fehér, s a Fidesz rákontráz, hogy nem is, fekete.

2013. január 14. 13:21
addicted to politics
addicted to politics

„Gyurcsány az aktuális mumus, az aktuális patás ördög. Aki vele fogódzkodik - legyen szó bármilyen ügyről - az számíthat arra, hogy a soron következő közvéleménykutatási statisztikákban egy meredeken lefelé ívelő tendenciát tapasztal majd. E blog írója a maga részéről meg van arról győződve, hogy Gyurcsány Ferenc nélkül nem volna ma 2/3-os konzervatív (?) kurzus, s ezt nem is tudja megbocsátani neki. Mégis, azon az állásponton vagyok, hogy nem lehet és nem szabad minden ügyből kihúznia magát az ellenzék nagyobbik részének csak azért, mert Gyurcsány Ferenc is véletlenül épp azonos álláspontot vall magáénak. Ha Gyurcsány Ferenc azt mondja, hogy a tej fehér, s a Fidesz rákontráz, hogy nem is, fekete, akkor az ellenzék úgy fog reagálni, hogy inkább zöld? Ez abszurd helyzet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2013. január 15. 09:41
"Megjegyzés: tudom, hogy vannak Bayerrel egyet nem értő Fidesz tagok is, akik egzisztenciális vagy egyéb okokból nem mernek szembe menni a vezetéssel. Róluk sem szabad megfeledkezni." De nem ám! "Vétkesek közt cinkos, aki néma."
kaktuszvirág
2013. január 15. 05:38
Gyurcsány most Nagykörün van,a helyiség névtáblára kitűzték a fekete zászlót!
Lorpo
2013. január 14. 21:53
Az nem jutott eszébe a kedves cikkírónak, hogy inkább gyurcsányt kéne megkérni, hogy ugyan lépjen már hátra kettőt. De az sem baj ha hármat. Tán egyszerűbb lenne mint az egész ellenzéket ugráltatni...
OrangeOrder
2013. január 14. 21:37
Nem. Az ellenzék mondja annak a mínusz egyszeresét, amit a Fidesz. Nézzétek csak meg. Állítólag ez a dolguk, de gondolkozni is szoktak azért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!