A vasárnapi tüntetésről

2012. december 03. 08:27

Különösen súlyosak voltak Mesterházy Attila szavai, aki a Jobbikot eltakarítandó „vírusnak” nevezte, ezzel közel egymillió embert fenyegetett meg, felidézve ezzel a Tanácsköztársaság és az ÁVH magyar emberek elleni sötét terrorját.

2012. december 03. 08:27
Vona Gábor
Facebook

„Sajnálattal vettük tudomásul, hogy az MSZP és a Fidesz a Hit Gyülekezetével közösen éppen Advent első vasárnapján ült fel a politikai hisztériakeltésnek a saját maga által gerjesztett hullámaira. Ezzel mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy nagykoalíciós egység jött létre a Jobbik megsemmisítésére. A tüntetésen felszólalók beszédeiből a gyűlölet és a magyarság valós problémáival kapcsolatos érzéketlenség sugárzott, valamint a Jobbik társadalmi támogatottságának növekedése miatt érzett kétségbeesés. Különösen súlyosak voltak Mesterházy Attila szavai, aki a Jobbikot eltakarítandó »vírusnak« nevezte, ezzel közel egymillió embert fenyegetett meg, felidézve ezzel a Tanácsköztársaság és az ÁVH magyar emberek elleni sötét terrorját. A Jobbik a mesterségesen gerjesztett hazugságkampány közepette is a lényegről kíván beszélni és fenntartja eredeti javaslatait: az ország valós problémája nem a sárga csillag, hanem a sárga csekk és a magyar emberek rabszolgahelyzete saját hazájukban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birkakaka
2012. december 03. 13:21
Fónagy most közölte hogy ő nem kettős állampolgár hanem zsidó.600 ezer legyilkolt embert vetett Vona szemére.Kérdem én a százmillió vörösnácik állal legyilkolt embereket miért nem említi fel Fónagy akik a zsidó vörös komcsiterror áldozatai voltak.
Kárpát
2012. december 03. 13:17
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r1ACGZFa9bw Ezt a "demokratikus" rendszert szeretné fenntartani és támogatni a nincs rá job szó birka tömeg akik kimentek nácizni jeruzsálemért a térre. TERJESSZÉTEK A VIDEÓT!
BőröndÖdön
2012. december 03. 12:54
Gyáva,náci férgek vagytok!
Oldgóbé
2012. december 03. 11:30
Nyugalom elvtársak! A szavazók majd eldöntik 2014-ben,hogy ki is a "kiírtandó vírus". Egyenlőre a tegnapi Kossuth-téri kabaréval csak a Jobbik társadalmi támogatotsága nőtt,nem sokat,csak egy kevéskét. Még egynéhány ehhez hasonló "akció",és nem kell aggodni a jobboldalnak a választás kimenetele okán. A ballib(uz)erális csürhe majd sóhajtozhat mélyeket és jó nagyokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!