Miért zsidó az LMP?

2012. november 27. 10:45

Az egyetlen lehetség, hogy az ország értelmesebb rétege elmagyarázza a másiknak, hogy a konzervatív ember nem nacionalista feltétlenül, sőt, van, hogy liberális ő.

2012. november 27. 10:45
Humperdickk
Ki kell ennek jönni

„A jobboldali diktatúrában csalódott, de egyebekben rendes, templomba járó, katolikusnak tekinthető konzervatív jobboldali emberek akkor sem fognak a sifferizmusra szavazni, ha nevezett bandink hiteles, orvosipecsétes igazolást hoz arról, hogy nincs is neki baloldala, de egyáltalán. Továbbá hiába, hogy ő a baloldalt undorral leköpi, meg sáros cipővel meg is rugdalja minden hetivásár, pünkösdszerda és egyéb keresztény ünnepek alkalmával, ezen derék, ámbátor a létezett kommunizmusban (népköztársaság, mindegy) megőszült barátaink megmaradnak amellett, miszerint ugyanis az orbánizmus a jobboldal, minden kommunistasága és egyidejűleg jelentkező (!) fasisztoid hajlama ellenére.

Ami pedig a siffert illeti, ő mindközönségesen csak libsi. Egy fröccs után eszdész-utódpárt, de két fröccs után már komcsi, valamint további igények és fröccsök esetén zsidó is. És igen, a vágógábor meg a bajuszos zsidó, természetesen, és ha lenne néger elempés, az lenne a néger zsidó. És ugyanezt gyakorlatilag bármely emlőssel el lehet játszani, a rövid orrú hangyászsünig bezárólag. (Nem, az orr mérete sem számít.)

Most persze ezt a zsidózást nem úgy kell érteni: ez ugyanis csak amolyan szalonzsidózás, ami úriemberek között a jóféle, zsíros szivarfüst közé kunkorodik olykor. Nincs más undorító következménye, minthogy az urak durván összeröhögnek a kabernéspohár fölött: egyéb kényszerítő körülmények híján (elveszik a kafetériát a minisztériumban) még nem kell attól tartani, hogy a Dunába is lőnék a mocskos zsidajait. Nem érdekes. Ám van rosszabb hírem is: a fentiekből következik, hogy a megcélzott normáliskonzervatív réteg ilyenformán nem is létezik: abban az értelemben legalábbis biztosan nem létezik, hogy azt nem tudom, hogy a nemzetikonzervatív tényleg zsidónak véli-e a sok elempést, de hogy szerinte az mind libsi, az tótziher. És aki liberális, az ugye komcsi is. Aki hazudik, az lop. És még akkor is, ha ez sehol világon nincs így, csak nálunk, mármint hogy a liberális kommunista is legyen. Fasizmusban is unortodoxak vagyunk, szarni bele.

Aki tehát a jelenlegi, háborús magyar politikai helyzetben arra vár, hogy egy haladó, öko- vagy nem öko-, de mindenesetre egyéniszabadság-párti, mélyen demokrata jobboldali alakulat voksokat húzzon a centrumtól jobbra, az téved. Mert az a viktor mezeje: ott ő legelteti a kis simicskáit. Ott a fű is más, másnak az nem zöldell. (Legfeljebb barnállik.) És oda nem mehet be akárkibarma, hacsak nem válik kicsit maga is simicskává, kósalalivá, szíjgyártópetivé. Hogy a kocsismátéizmus, kerényizmus mélységes mély bugyrait már fel se idézzük.

Jelenleg tehát ez van. Az egyetlen lehetség, hogy az ország értelmesebb rétege elmagyarázza a másiknak szépen, lassan, aranyosan, hogy a konzervatív ember nem nacionalista feltétlenül, sőt, van, hogy liberális ő. Meg hogy létezik egy rakás sok demokrata, liberális ember, akinek egy része vasárnap templomba, míg másik része élményfürdőbe jár, harmadik része meg szőlőt kapál, kroszmotorozik, bámulja a tévét vagy tarokkozik. Vagy kiviszi a gyerekeit a Ligetbe. Vagy szvingerklubban élvez csoportosan, a sokadik kielégülésig. Vagy ugyanezt csinálja a lelkigyakorlaton egy másik, bár kétségtelenül mélyebb, tartalmasabb értelemben. Ámde szintén csoportosan. És meglehet, mind rendes ember: nem iszik, nem kártyázik, gyereket, asszonyt indokolatlanul nem veri.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya tizedes
2012. november 27. 21:50
Tematizáld a kurva anyádat.
füst
2012. november 27. 16:13
Stílus nulla, tartalom nics. A hecckampány része....
gvarga10
2012. november 27. 14:45
Szóval itt a lényeg. "az ország értelmesebb része.".... Mert ugye a magyar ember minden műveltsége a zsidók nélkül a bőgatya és a kecskeméti barackpálinka.Azt nem tudom,hogy az e szöveget közkinccsé tevő "úriember" miértt pont a kecskeméti barackpálinkát tartja az italok sine aqua non-jának? Ebből is van kóser? Mert a szatmári szilvából van.... Még jó,hogy e kettőt meghagyták. Olyan vagy kedves cikkiró,mint Kipling krokodilja,a muggergauti Mugger,ami meg akarja enni a sakált.Csak előbb magához ell édesgetnie, mint a LMP-nek a maradék magyar értelmiséget. Közben Ő is tudja,hogy Én is tudom,hogy Ő is tudja! Akkor miért ez sok laca-faca?Mondjátok ki nyiltan,mint ahogy elhangzott a szátokból- "jobban gyűlólünk benneteket,mint ti minket,úgy,hogy azt Ti el sem tudjátok képzelni!" Akkor meg miért esik zokon ha valaki egyáltalán kiejti a TABUNAK számitó szót:ZSIDÓ? Egyet látok:akaratotokon kivül,ahol megjelentek viszályt szitottok!Nem elég nekünk saját nyavalyánk?Két magyar nehezen érti egymást.Három kész katastrófa.De még egy zsidó is?
tetigi
2012. november 27. 14:28
Engeddel Humperdickk: ez "az ország értelmesebb rétege" te meg a magadfajták lennétek? Mert akkor tényleg nagy gáz van...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!