Sokan szidják a kormányzati kommunikációt

2012. október 30. 09:06

Nem is ok nélkül. Most azonban rászolgál a dicséretre.

2012. október 30. 09:06
Surján László
Facebook

„Sokan szidják a kormányzati kommunikációt, nem is ok nélkül. Most azonban rászolgál a dicséretre. Először a kormánytól hallottuk a hírt, nem az ellenzék által elferdítve, s a következő lépéskre is felkészítenek az alábbi mondatok:

A kormányfő az Önkormányzatok az adósság csapdájában című rendezvényen jelentette be: az állam átvállalja a települések hiteleinek mintegy felét, 612 milliárd forintot.
Akik előre gondolkodnak, azoknak van egy-két rossz sejtésük, és ezek nem mindegyike indokolatlan – mondta Orbán Viktor arról, mit kezd az állam az átvett teherrel. A miniszterelnök szerint egyébként döntései nem fognak tetszeni azoknak, akik abban voltak érdekeltek, hogy az önkormányzatoktól »szedjék a sápot«. Ezért ezek az erőcsoportok meg fogják támadni a most bejelentett kormányzati lépést – tette hozzá a kormányfő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
next mindig élni fog
2012. október 30. 11:16
Surján! Hol a lóvé ehhez? Maga tudja? És az Orbán-El-tolcsy tandem? Hm!
kjkj945
2012. október 30. 10:23
Csak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
orbán(c)
2012. október 30. 10:18
Surján te gennygóc,nyalógép olyan vagy mint a kaméleon-ez a valóság.kormány szerint szuper csávó vagy.Na ez a kormányzati komm......
Felebarát
2012. október 30. 09:26
mjad ha végre nyíltan őszintén fognak kommunikálni...akár arc vesztés árán is..akkor majd tapsikolok, bmelyik oldalon is történjen ez
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!