Cigányországozás

2012. szeptember 20. 17:32

Sajnálom a hazánkban élő, élni vágyó cigányokat.

2012. szeptember 20. 17:32
Apáti Miklós
Magyar Hírlap

„Sajnálom a hazánkban élő, élni vágyó cigányokat. Tényleg nehéz, nagyon nehéz, sokszor már-már kilátástalan sokuk helyzete. Sajnálom őket, de nem csak a szegénységük miatt, onnan előbb-utóbb, így-úgy, de ki lehet jutni. Sajnálom, mert ilyen »vezetőket« engednek maguk elé tolakodni, mint Horváth Aladár, aki eddig még semmit nem tett Magyarországért, de mindent megtett azért, hogy egymásnak ugrassza a radikális magyar és cigány embereket. Sajnálom őket azért is, mert még mindig elhiszik ennek a nemzetközi hírnévre vergődött romaügyi szélhámosnak, hogy faji alapon hozzá lehet jutni a közösség által megtermelt, kifizetett javakhoz. Mi ez, ha nem rasszizmus? (Nincs nagyobb öröme Horváth Aladárnak, mint hogy kivívja magának a »rasszista« jelzőt? Nem tudja, hogy ezért akár büntetést is kaphat? Ennyire ostoba volna? Vagy ennyire számító?)

A liberális eszmekörbe gabalyodott Horváth Aladár mostanában legalább annyit árt cigány testvéreinek, mint annak idején ártott nekünk annak a Gyurcsány Ferencnek a működése, aki épp most fejezte be éhségsztrájkját. Furcsa egybeesés ez. Ha nem volna a helyzet tényleg olyan komoly és nehéz, mint amilyen, akár hosszabban és élesebben is kedélyeskedhetnénk e kettős (Horváth–Gyurcsány) összjátékán. De tényleg nehéz hónapok jönnek, s tényleg sokakat meg fog gyötörni a tél. (Ha akar…) Vigyázni kell rájuk, s azokat sem szabad szemünk elől téveszteni, akik Magyarországot cigány-országként képesek emlegetni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paul
2012. szeptember 21. 08:36
A régi szép megboldogult idõkben az ilyen horvátaladárokat karóba csücsültették.
Paul
2012. szeptember 21. 08:34
Én nem sajnálom a cigányokat, a magyar nemzetet sajnálom, hogy ezekkel a betelepültekkel együtt kénszerülnek élni és el kell viselni minden barbárságukat. Uff
birkakaka
2012. szeptember 20. 21:15
Mondjuk az reális vágy hogy a családok kapjanak ingyen havi vízkvótát és csak az a felettit fizessék.A viz az élet elengedhetetlen része.Ebből üzletet csinálni pofátlanság és vérlázító! Ezeken az árakon meg tessenek elgondolkodni.Miért ennyi nálunk a víz amikor bővében vagyunk. Vízdíj USA-dollárban Koppenhága 3,4 Budapest 2,8 Berlin 2,5 Glasgow 2,5 Gent 2,3 San Diego 1,6 Brisbane 1,5 New York 0,8 Szapporó 0,8 Madrid 0,6 Róma 0,5 Peking 0,2 Acapulco 0,2 Panamaváros 0,2 Dakar 0,2 Addisz-Abeba 0,09 Kairó 0,03
Basiliscus
2012. szeptember 20. 19:21
Valaki megkérdezhetné őket vagy ezt a díszpéldányt, hogy miért nem az állítólagos őshazájukba , Indiába vándorolnak ki? Nem elég jó a szociális háló? Lejáratva az országot, a magyarokat, mindent összehazudva Kanada, Franciao., Új-Zéland felé veszik az irányt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!