Hajrá, Igazi Magyarok!

2012. augusztus 10. 14:37

Mit értünk el Gyurcsány alatt? Három aranyérmet, hármat. És hol tartunk most?

2012. augusztus 10. 14:37
Sztojcsev Iván
Sztojcsev Iván
sztivan

„Ám ez most a mi időnk. A csodás magyar népléleké. Vége a Gyurcsány-féle rablókormányzásnak - mondhatom, meg is látszott az eredménye! Mert mit értünk el Gyurcsány alatt? Három aranyérmet, hármat. És hol tartunk most? Bizony, csak azzal, hogy a kormány visszaállította a Gyurcsány idejében megszüntetett sportminisztériumot, elértünk oda, hogy ugyanannyi aranyunk van már, mint Athénban, amikor az akkori sportminiszter Gyur… na mindegy.

Mert hogy 2004-ben ugyanannyi aranyat szereztünk, mint ahol most tartunk? Ki volna képes ezt az akkori rabló bankárkormány eredményének beállítani? Hiszen akkor még csak alig két év telt el az első nemzeti kormány munkája óta, az pedig világos mindenki számára, hogy két évnél egy sportoló felkészülési ideje sokkal hosszabb. Nem, nem tudják ezt elviselni a balliberálisok, akik csak azt látják, hogy 2010 óta a nemzeti érzelmű kormány újra a helyére rakta Magyarország sportját. És az olimpiai felkészülést is: most már egy igazi, jobboldali érzelmű, egykori nagy sportoló vezeti az Olimpiai Bizottságot, nem úgy, mint a szégyenletes 2008-as olimpia alatt, amikor még ott is Gyurcsány és Bajnai embere ült.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 232 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hozso
2012. augusztus 11. 09:28
Legjobb lenne most az olimpikonoknak elhatárolódni a magyar politikától és lehet a közvéleménytől is.Sajnos.Nem ez az egészséges állapot,de hazánk szellemi állapota nem itt tart.
states
2012. augusztus 11. 07:42
A beteg lelkű baloldalnak nem elég, hogy naponta kell himnuszt hallgasson, szembesülni sportolóink nem csak olimpiai sikereivel, hanem emberi nagyságával, hazaszeretetével, nemzettudatával, szemben az ő frusztrált fanyalgásukkal, gyűlölködésükkel, érzelmi, emberi ürességükkel, cinizmusukkal. Ráadásul mindezt az Orbán-kormány idején, amelyik szemben az ő pénzelvonásaikkal a körülményekhez képest maximálisan támogatta az olimpiai felkészülést.
őshonos
2012. augusztus 11. 01:21
Fletó hozzáértéséhez annyit,amikor sportminiszter lett:rögtön támogatni akarta Baumgernt a Minárdi szineiben.8mrd forintot adodt volna egy olyan csapatért,amelyik Jordantól,egy hellyel voltak a Minardi előtt a különbség 8mpr volt.Alig tudták lebeszélni erről a hülyeségről.A sport minisztérium ezek után csak Zuslagh ügyeivel foglalkozott.Ennek tudjuk mi lett a vége.Mesterháhy meg örüljön,hogy Zucsi elvitt minden balhét,mert neki is gondjai lehettek volna.Úgyhogy a szoc-libek kussoljanak mert a sportért semmit nem tettek,csak loptak mint minden területen.
Viktus
2012. augusztus 10. 22:53
Magyarország, a csodaország. A mindössze tízmilliós ország hihetetlen olimpiai gyűjteménye - ezzel a címmel jelent meg a Realitatea.net írása. A lap sorra veszi, hogy miközben a magyarok nem lehettek ott 1920-ban és 1984-ben, "a fantasztikus nyolcadik helyen" állnak az olimpiai örökrangsorban, Londonban pedig már 15 érmet szereztek. http://olimpia.origo.hu/london/20120810-magyarorszag-csodaorszag-irja-a-realitateanet-roman-lap.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!