Az MSZP és a Halál Angyala

2012. július 06. 13:05

Keménység, az a lényeg, és mivel a ballib oldal mindent elnéz nekünk, minden eszköz megengedett.

2012. július 06. 13:05
Seres László
Seres László
HVG

„Íme, a botrány, amelyik ott sem volt: Korózs Lajos, az MSZP elnökségi tagja szerint »Josef Mengele, az auschwitzi koncentrációs tábor náci orvosának módszereihez hasonlít az, ahogy a kormány felülvizsgáltatja a rokkantakat«, a kormány »Mengele-tervet« hajt végre, hiszen »mint Auschwitzban a rámpán, egy ujjmozdulattal minősítenek munkára alkalmasnak végtag nélküli embereket.« A Fidesz röviden reagál (a szoci politikus »mélyen megsértette a holokauszt«, ami igaz), protestálnak a felülvizsgáló orvosok, az MSZP iránt szervilis módon tiltakozik a Mazsihisz, majd Korózs bocsánatot kér, amiből végképp kiderül, hogy nem érti, mi a gond.(...)

Egy nappal Korózs bocsánatkérése előtt az MSZP kiad egy szijjártói stílusú nyilatkozatot, így reagálva a Fideszre: »Hogy a holokauszt áldozatait mi sérti mélyebben: egy az Orbán-kormány embertelen társadalompolitikája ellen szót emelő kemény ellenzéki nyilatkozat, vagy a Fidesz Horthy- és Nyirő-kultuszt mind határozottabban támogató kiállása, döntsék el a népirtás túlélői, valamint leszármazottjaik.« Keménység, az a lényeg, és mivel a ballib oldal mindent elnéz nekünk, minden eszköz megengedett. De szó szerint.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2012. július 06. 17:43
Nyolcadik utas a hal és a kilencedik az MSZP áll.
arokkantisember
2012. július 06. 16:02
Korózs csak egy bábu, betanított szöveggel. Érdekesebb az a kérdés, hogy kicsoda valójában a Fidesz részéről közleményben tiltakozó Hirt Ferenc? Megmondom röviden: egy díszrokkant. Hogy miért? Itt a válasz: http://arokkantisember.blog.hu/2012/07/06/a_kepviselo_akinel_harom_eve_megallt_az_ido
kjkj945
2012. július 06. 15:39
Azrael a neve az arkangyal a Halál néhány extrabiblical hagyományokat. Ő is a halál angyala az iszlám teológia és Szikhizmus . Ez egy angol nyelvű formája arab név ʿ Izrā ʾ il (عزرائيل) vagy Azra'eil (عزرایل), a neve hagyományosan tulajdonított a halál angyala egyes szekták az iszlám és a Szikhizmus, valamint néhány héber lore. [ 1 ] [ 2 ] A Korán soha nem használja ezt a nevet, utalva inkább Malak al-Maut (amely lefordítja a közvetlenül a halál angyala ). Az is írva Izrail , Azrin , Izrael , Azriel , Azrail , Ezraeil , Azraille , Azryel , Ozryel , vagy Azraa angolna . Chambers angol szótár írásmódot használja Azrael . A név szó szerinti jelentése: Akit Isten segít , [ 1 ] egy adaptált formában a héber.
tarackos
2012. július 06. 14:59
Ehhez sincs mit hozzátenni, uolyan tré mint mikor Molnárra aggaták uezt a jelzőt. A posztkomcsi testvérek gyorsan tanulnak egymástól, a tudás a családon belül marad...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!