Unikumnak számít a BKV Európában

2012. június 26. 13:50

A nosztalgia trolik ajándék áramütéssel, félórás alagút-nézelődés a metrószerelvényeken, bőrszépítő szauna a buszokon, és a meglepetés vízsugár kétségkívül egyedi szolgáltatásoknak, unikumnak számítanak Európában.

2012. június 26. 13:50
Losonczy Pál
Jobbik.hu

Újabb pluszszolgáltatást nyújtott utasainak a BKV. A buszos szauna után, a nyárra való tekintettel most vízsugárral várták az embereket a kettes metró nemrég felújított, Kossuth téri megállójában.

Megállapítható, hogy Budapest rendelkezik az európai városok közül a legkülönlegesebb közösségi közlekedéssel. A nosztalgia trolik ajándék áramütéssel, félórás alagút-nézelődés a metrószerelvényeken, bőrszépítő szauna a buszokon, és a meglepetés vízsugár kétségkívül egyedi szolgáltatásoknak, unikumnak számítanak Európában.

A fővárosi Jobbik felháborítónak tartja, hogy a Demszky-rezsim ámokfutásának következményeit nyögi jelenleg is Budapest lakossága, a városvezetés pedig – a kormányhoz hasonlóan – nem képes az elszámoltatásra. A budapesti tömegközlekedés katasztrofális állapota köszönhető a jelenleg regnáló kormánynak is, hiszen, ha rendesen finanszírozná a BKV működését, akkor az utasok nem szembesülnének naponta ilyen különleges szolgáltatásokkal.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2012. június 26. 20:57
Demszkijt maga a Főnök hagyta futni..
anticonstitutionelle
2012. június 26. 15:46
Fizetni kéne a buszjegyért mindenkinek.
Obulus
2012. június 26. 15:43
A Jobbik meg takarodjon a parlamentből, a magyar közéletből, ne szóljanak bele semmibe. A nyilasoknak kuss!
Obulus
2012. június 26. 15:42
Nem tudom, hogy a madridi tömegközlekedést a főváros, vagy az állam, vagy magáncégek működtetik-e, de azt tudom, hogy példás tisztaságú, kiváló műszaki állapotú járműveiken öröm utazni. Minden buszon wifi működik, a megállókban digitális kijelző jelzi, hogy hány perc múlva érkezik a busz, stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!