A mai nap szégyen volt a Szolidaritásra

2012. március 18. 23:17

Amikor újra lesz demonstráció Pesten, újra ügyeskedő, sunyi és képmutató emberek állnak majd a színpadon, akiknek a tömeg számít, és nem az ember. Egy tál lencséért is eladnák magukat, hogy hatalomhoz jussanak.

2012. március 18. 23:17
Tóth Imre
Ezek Mennek Mostanában

„A mai nap fekete betűs nap Magyarország történelmében! A Szolidaritás bebizonyította hogy mennyit ér a vidéki ember a nincstelen senki. A mai nap szégyen volt a Szolidaritásra, egy eszmére amely rendszert váltott Lengyelországban! Mi és társaink akik végiggyalogoltuk a 230 kmétert Miskolcról Budapestre hogy felhívjuk a vidék szegénységére a figyelmet az emberek kizsákmányolására. Szinte úgy éreztem magam, mintha a rendszerváltás előtti majálison vettem volna részt! Üres szólamokat melldöngető okosságokat mondtak. Mikor felszólaltam elhangzott a kérés: maradjunk a Parlament előtt , bebizonyították gyávaságukat, és azt, hogyan akarják Orbánt leváltani. A végmondat az volt a Szolidaritás részéről, mindenki menjen békével haza, vagy ahova a szíve húzza. Olyan érzésem volt, mintha egy HIT gyülekezési gyűlésen lettem volna. Szégyellem, hogy magyar vagyok megingott a hitem, hogy a pesti emberek embernek tekintik e a vidékieket. Ez a rendezvény minden mondatával és cselekedetével a mostani hazaáruló fideszt szolgálja. Én bátran vállalom, hogy hazaáruló vagyok, mert szolidáris akartam veletek lenni, de azért fogok küzdeni, és bármit vállalok hogy hazámat újra nem a képmutató pökhendi nyegle emberek vezessék, hanem tisztességes, és hazáját szerető becsületes emberek. Mert ti vidékiek nem számítottok semmit itt Pesten. Ti sötét és buta emberek vagytok. Akkor amikor újra lesz ilyen demonstráció pesten, jól gondoljátok meg, hogy feljöttök, mert újra ügyeskedő, sunyi és képmutató emberek állnak majd a szinpadon, akiknek a tömeg számít és nem az ember. Tudjátok meg, hogy ezek akik most a színpadon szerepeltek egy tál lencséért is eladnák magukat hogy hatalomhoz jussanak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
farkatlan kutya
2012. március 20. 03:49
jól megmondtad imi. adjad a köcsög burzsujjának.
vénboszorka
2012. március 20. 01:21
Azok nem most lettek szegények akikért gyalogoltatok. Azok voltak már az elmúlt nyóc évben is.
anticonstitutionnelle
2012. március 19. 10:11
nem a mai nap, hanem az elmúlt 40-50 év. Tudod aminek az elején azt hazudták neked, hogy biztos, stabil megélhetésetek van. Azóta ennek a kamatját fizetjük, te balfasz!
Soma
2012. március 19. 10:11
Tótimre! Ettől a badarságtól még senki sem fogja bevenni a hülyeséget, ami szerint a milla = Fidesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!