Nem azt mondták, Feri!

2012. március 05. 20:16

Az LMP-sek még mindig a legkevésbé kínos pártját alkotják az Országgyűlésnek.

2012. március 05. 20:16
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
HVG

„Az LMP-nek igaza van, nagyon fontosak a munkavállalói jogok, csak egy picivel fontosabbnak tűnik, hogy lesz-e egyáltalán munka. Konkrétan miből fognak élni utódaink, ha egyszer a gyorsnaszád-gyártás és a szóvirágtermesztés befuccsol. Ez például egy olyan kérdés, amelyet közösen akár meg is vitathatnánk, akár népszavazás keretében, akár úgy, hogy összejövünk a Hűvösvölgyi nagyréten, persze vigyázva, hogy egyetlen virágot se tapossunk le. (...)

Végigpásztázva a termen amúgy is csupa világra rácsodálkozó, őszintén lelkesedő párttagot látni; hallani a most megválasztott szóvivő beszédét: „azt gondolom, hogy életünk döntő része bennünk zajlik, és nem a külvilágban. Azt hiszem, hogy jó gondolataink magok, melyeket, ha elültetünk, és kitartóan ápolunk, jó gyümölcsöt hoznak”, és nagyokat szippantani Csillebérc friss levegőjéből; és így elandalodva, kezd egy kicsit hasonlítani az élmény a 91-92-es Fideszre. Tombol a bázisdemokrácia, egy egészen képzett frakció ül benn a parlamentben, mindenki tűrhetően érzi magát – minden adott, hogy jöjjön egy erőskezű vezető, aki irányt mutat, és mindenki kedvét elcseszi.

Ám semmi jele az orbánviktorizálódásnak. Lehet, hogy megmaradnak a korábbi állapotban, csak kicsit demagógabbak, kicsit körülményesebbek, és jóval unalmasabbak, mint fiatal demokrata elődeik. Összességében azonban még mindig a legkevésbé kínos pártját alkotják az Országgyűlésnek. Kár, hogy nem értek velük egyet szinte semmiben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mferencne
2012. március 06. 10:48
Az LMP úgy viselkedik, mint az elefánt a porcelánboltban!!Nincs egy önálló arculata!!Nem lehet úgy politizálni,hogy hól az egyik,hól a másik oldal mellé állunk!!Ez a teszetosziság,az önállóság teljes mértékű hiánya!!
Antigoné
2012. március 06. 09:05
A fenti írás is bizonyítja, amit korábbi , LMP-vel kapcsolatos kommentemben már írtam: komolytalan az egész társaság, fel kellene nőniük végre!
kisalex
2012. március 05. 22:33
persze, hogy kicsit unalmasnak tünnek az LMP-sek. hiszen egy diliházban kell nekik valamennyire észnél lenniük...no meg totális a társadalmi környezetszennyeződés, a zöld ügy eközben még csak nem is vegetál a meghatározó politikában....
Feyszáll
2012. március 05. 21:28
Ezeket már csak az ivó- és pöfékelőcimbik olvassák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!