Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

DJ Matolcsy diszkóval töri le az államadósságot

2012. február 17. 13:13

Szuperkoncertet rendeznek kormányzati támogatással, hogy attól csökkenjen a 21 ezer milliárdos államadósság.

2012. február 17. 13:13
Ceglédi Zoltán
Hírszerző

„Berobban a könnyűzenei szcénába az Összefogás Koncert, az államadósság ellen diszkózik DJ Dominiquetől a Kozmixig mindenki, aki számít!

Először mégis megijedtem, hiszen a rengeteg fellépő és a budapesti, illetve győri helyszín, a honlapok meg a promóció mind-mind pénzbe kerül – hevenyészett számolgatás során kiderül, hogy kábé annyiba, mint amit eddig az alapba sikerült behúzni. De aztán megnyugodtam, hiszen egyrészt csomó mindent ingyen kapnak a szervezők, másrészt pedig a fejenkénti 2012 forintos jegybevételből (a »technikai költségek levonása után«, teszi hozzá a Zsiga Marcell-féle optimista közgazdaságtan szellemében készült leírás) fogják csökkenteni az államadósságot. De lehet küldeni emelt díjas SMS-t is!

Direkt nem számolom ki, hány jegyet kéne eladni, illetve hány SMS-t kéne küldeni (többet, mint Alekoszra és a Vastag testvérekre együtt), hogy érzékelhetően faragjunk az ezermilliárdokból. Inkább csak egy balzsamosan megnyugtató hír a végére: a koncertek fő támogatója a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HattoryHanzo
2012. február 17. 22:38
Nekem picit hiányzik Plexi és Frutti, Márió, a harmonikás, valamint a Hip Hop Boyz. De így is ütős. Lobotómia Party.
Justicia
2012. február 17. 19:46
Már csak a viktorfillér és búcsúcédula árusítás hiányzik. Minden volt mszmp-s bocsánatot nyer, ha veszi őket.
Samsa
2012. február 17. 16:21
Ez a kibaszott ország tényleg megért, egy napalm támadásra.
marós
2012. február 17. 16:13
Czeglédy a rémhírterjesztő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!