Lehet vicc a párt

2012. január 24. 18:01

Az LMP legtöbbet szereplő politikusai közül három egész egyszerűen feláll az asztaltól, és azt mondja, hogy nem csinálja tovább. Ez gyalázat.

2012. január 24. 18:01
volankombi
Fent és Lent

„Most, amikor végre van nyomás (értsük ezt jól: minden oldalról nyomás van, a szimpatizánsok is sokat várnak és az ellendrukkerek is fenik a fogukat, és ezt nem lehet könnyű elviselni), az LMP legtöbbet szereplő politikusai közül három egész egyszerűen feláll az asztaltól, és azt mondja, hogy nem csinálja tovább. Ez gyalázat. Ezek az emberek arra szerződtek a választóikkal, hogy képviselik őket, majd, amikor szorultabb lesz a helyzet, inkább faképnél hagyják őket. Nem tudom máshogy értékelni ezt a magatartást, mint a választók és a képviseleti demokrácia arculcsapásaként, és nem tudom elfogadni azt, hogy valaki nem erre számított. Könyörgöm, politikusnak mentek, nem játszóházba, és ha valaki kurvának áll, az ugyebár ne csodálkozzon, ha néha megbasszák.

Schiffer András lemondása teljesen érthetetlen, elvégre az elvétve elszórt megnyilatkozásokból egyelőre úgy tűnik, sikerült végigvinne akaratát az LMP-n, és a lehető legrosszabb pillanatban elutasítania bármiféle együttműködést a többi ellenzéki párttal. Scheiring Gábor pofátlan indoklása a disszertációírásról egyenesen vérlázító, főleg a mellé helyezett szöveggel, amelyben saját pártja szennyesét teregeti ki. Avagy nem látta volna előre, hogy még meg kell írnia a doktoriját, midőn négy évre közfeladatot vállalt? Persze el lehet trollkodni (vajon mit kapott Schiffer a Fidesztől?) és el lehet viccelni a témát (vajon miért az LMP három német nevű frakciótagja mondott le? Vajon Scheiring Gábor köztársasági elnöknek készül-e, és a plágiumbotrány döbbentette rá, hogy nem lesz jó a copy-paste módszer, és meg kell írnia rendesen a doktorit, nem is beszélve arról, hogy a neve leírása is kicsit bonyolult?), de az igazság az, hogy az LMP-re igenis nagy szükség lenne, akár összefog a »demokratikus ellenzék«, akár nem. De Magyarországnak általánosságban is határozott, saját pozíciójáról véleményt formálni képes pártokra van szükségük, parlamentben ülő amatőr viccpártokra egyáltalán nincs. Névjavaslat: Lehet Vicc a Párt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fiandre
2012. január 25. 16:55
Nehog elsírjam magam miattuk!
Negue
2012. január 25. 13:47
"Névjavaslat: Lehet Vicc a Párt." Az én névjavaslatom: Lehet Még Párt ! És még betűket sem kell cserélni! :)
Soma
2012. január 25. 13:46
Azért még a Párt állni fog. Lesznek orr még vállalkozókedvű amazonok meg nyálas és kevésbé nyálas ifjoncok. A húsosfazék vonzó nekik is.
marós
2012. január 25. 06:54
Az lenne a legnagyobb bajunk, hogy az LMP oszladozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!