A közmédia manipulál és hazudik, de még ehhez is bénák

2012. január 05. 14:06

A felelősöket azonnali hatállyal bocsássák el. Adjanak ki egy közleményt, amely a félresikerült magyarázkodáson túl elnézést kér a nézőktől.

2012. január 05. 14:06
Kálmán Mihály
Facebook

„A stáb aznap esti időbeosztásával kapcsolatos állítások magyarázatra szorulnak. A »Hősök, királyok, szentek« kiállítás megnyitóján készült Híradó-riportban főként korábbi felvételek láthatók, ezen kívül kizárólag Orbán Viktor megnyitóbeszédének egy részlete jelenik meg – 2:36 percben, azaz csaknem kétszer annyi adásidőt szenteltek az adásban ennek a hírnek, mint a tüntetésnek. A Népszava értesülései szerint viszont Orbán Viktor 18 órától tartott nyitóbeszédet, tehát az MTV stábjának bőségesen lett volna ideje az Orbán-beszéd rögzítése után a tüntetés helyszínére érni.


Mennyi időt vett igénybe megtenni a Magyar Nemzeti Galéria és a tüntetés helyszíne közötti 3 kilométeres távot gépjárművel? Milyen lezárások akadályozták őket ebben? Amikor a helyszínre értek, miért nem kíséreltek meg továbmenni 70 métert a Dalszínháztól a Hajós utcáig, ahonnan könnyedén készíthettek volna felvételeket a tüntető tömegről? Miért mulasztotta el megemlíteni Vígh András hogy több szónok is beszédet mondott a tüntetésen, azt állítva, hogy »a tüntetők hangos füttyszóval, illetve bekiabálások (sic!) fogadják az előadásra érkező közönséget«, ezáltal egy céltalan, pusztán kormányellenes esemény hamis képzetét keltve? Miért állította Vígh András, hogy a tüntetés helyszíne megközelíthetetlen, elriasztva ezzel potenciális tüntetőket? Miért nem állt rendelkezésre másik stáb? És ha valóban nem állt, ki készítette azokat a felvételeket a tüntetésről, amelyek másnap a közleményben hivatkozott híradókba kerültek? Miért nem ezek kerültek adásba hétfő este?
 
Kérem, hogy haladéktalanul vizsgálják ki a stáb felelősségét, és járjanak utána, hogy felsőbb utasításra történt-e az újabb manipuláció. A felelősöket azonnali hatállyal bocsássák el. Adjanak ki egy közleményt, amely a félresikerült magyarázkodáson túl elnézést kér a nézőktől.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tutturuttu
2012. január 05. 20:12
Az egész fideSS bagázs dilettánsok és lecsuszott másod,harmad hegedüsök gyülekezete! Orbánnak csak az volt az elvárása,hogy hithű fideSSes legyen! Nem baj ha hugyagyu,csak vakon higgyen a diktátornak! Vak vezet világtalanokat! Az "eredményeik" magukért beszélnek!
spigiboj
2012. január 05. 20:03
http://harvard.academia.edu/MihalyKalman
lajkakutya
2012. január 05. 19:32
Miért kellett volna nagyobb figyelmet szentelni a tüntetésnek? Ott volt Magyarország legalja, elég jól állunk, hogy csak ennyien vannak. Moslék népség.
orion
2012. január 05. 18:39
Ez ki ez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!