X-faktor: vége a dalnak

2011. december 18. 13:48

A ma lezáruló tehetségkutató honfitársaink egy nagy csoportjának egyedüliként szolgáltatta a szavazás élményét. Vegyük ezért komolyan!

2011. december 18. 13:48
Sebők János
Hírszerző

„Az, hogy ki lesz a verseny győztese tulajdonképpen teljesen mindegy, az eddigi tapasztalatok ismeretében karrierje, jövője megjósolható. Erről legutóbb a Hírszerző is írt, s az állomások kb. az alábbi sorrendben következnek majd: Budapest Aréna, ismertebb klubok, vállalati rendezvények, plázaparkolók, falunapok, közben tv-szereplések, celebkedés, esetleg egy-két lemez, aztán a feledés homálya. Nagy kiugrást a fináléba jutottaktól sem várhatunk. Éppen ezért meglepetés, hogy a közönség már megint és még mindig hisztizik, és a világhálón a rajongók már-már ölre menve szapulják egymást a kedvenceik védelmében.

Ki érdemelte meg a továbbjutást – Tarány vagy Baricz?, ki nyeri a döntőt – Muri vagy Kocsis? – ez a sehová sem vezető alapkérdés a durvuló vitákban, holott nyilvánvaló, hogy ezeknek a versenyzőknek a többsége sem kavarja fel a magyar showbiz szennyes állóvizét, viszont örvendetes módon idén vannak a műsornak voltak olyan szereplői is, akikre szép jövő várhat, ha...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyumadar
2011. december 18. 20:07
most van az x factor döntő a tv-ben ... gagyi ! Ördög Nóri üvölt mit állat , Keresztes Ildikó a könnyet törülgeti mint máskor , Geszti fölényesen kimért , Malek mint egy gyerek úgy viselkedik, Fero magabiztos. Talán már le van játszva az egész.... reklánm hosszasan... dühitő. Majd Nóri megint ordit , aztán ordit a vidéki közvetités vezetője ... Borzalmas máskor nem nézem !
atila68
2011. december 18. 19:48
Kedves Sebők János! Ön nyilvánvalóan megőrült.
cutcopy
2011. december 18. 19:26
"Erről legutóbb a Hírszerző is írt" És ezért ragadtál hirtelen tollat János, hogy most leírd ugyanazt..? )
lionheart
2011. december 18. 17:08
WTF?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!