A kormányközeli fiatalokról

2011. december 27. 10:09

Az a helyzet, kedves kormányközeli fiatalok, hogy ti már megbuktatok. Négy év viszonylagos hejehujáért beáldoztátok a dicsőnek tűnő ellenzéki működés minden pozitív hozadékát.

2011. december 27. 10:09
Ceglédi Zoltán
Hírszerző

„Az már eleve beszédes volt, ahogy a korábban roppant független, szinte csak véletlenül fideszes fiatal véleményvezéreket felszippantotta, sőt, azóta is folyamatosan görgős fotelbe pakolja a minisztériumi struktúra. A szemérmesebbje csak beszámláz honlap-üzemeltetésért, sajtófigyelésért – de egy jelentős létszámú, öltönyös-zselés csapat büszkén bevonult a kormány mellényzsebébe.

Mert ott jó. Meleg van, pénz van, buli van. El lehet bújni a gonosz világ gondjai elől, el lehet bújni a hálátlan nép elől, mely még nem érti, nem akceptálja a kormány sikereit. Ezért is szükséges a regeneráció, sőt Regeneráció – azaz a korábban jellemzett, fideszes fiatalokkal bőven megtolt Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium partyszervező és társkereső szolgáltatása. Nem vicc, van nekik külön Facebook-oldaluk is. Érdemes megnézni, sokat megtudunk arról, mit jelent beérkezett, kormányközeli fiatalnak lenni. (...)

Az a helyzet, kedves kormányközeli fiatalok, hogy ti már megbuktatok. Négy év viszonylagos hejehujáért (ami persze csak akkor működik, ha ki se néztek a minisztérium ablakán, és csak a nektek dedikált, fideszes sajtót követitek) beáldoztátok a dicsőnek tűnő ellenzéki működés minden pozitív hozadékát. És ennek örökre vége, nem lehet visszamenni: a bukás után is maradtok fideszes szárnysegédek, pártpropagandisták, akiknek még bolgárurazni sincs már erkölcsi alapjuk.

És ezért csak magatokra haragudhattok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vizigót
2011. december 27. 20:12
Zoltán, inkább számold a bögréidet apafej.
várúr
2011. december 27. 15:05
15 éve olvasom a ballibektől, hogy a fidesz megbukott. Hol a párt, hol a fiataljai, hol az öregjei. A tavalyi "bukás" kétharmadot eredményezett, másfél év kormányzás után még mindig magasan vezet, sorra nyeri az időközi választásokat. Ceglédi Bukta Zoltán írhatna valami újszerűt, nem ezt az unalomig ismert és ismételgetett baromságot.
Demosz
2011. december 27. 14:43
Szerintem a fiatal Fideszesekkel az a gond, hogy nem vették észre, hogy mikor csúszott át a Kedves Vezérük diktatúrába. Kezdetben még lehetett magyarázni az egyes intézkedéseit, de a tömeges törvénytelenségekre már nincs elfogadható indok. És ahogy a főnök sem látja be, hogy fejjel megy a falnak, ők sem. Pedig nem lenne ciki észhez térni.
Hogyisvan
2011. december 27. 13:51
Nagyon érdekesek ezek a posztok! Senki nem tagadja a cikk véleményét, ellenben mindenki a (kreált) másik oldalra mutogat! Ügyes! Inkább menjetek bulizni!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!