Multikulturális álliberalizmus

2011. augusztus 17. 07:21

Európa, amelyhez oly későn engedtek az erős európai államok csatlakozni minket, tényleg bajban van.

2011. augusztus 17. 07:21
Apáti Miklós
Magyar Hírlap

„Szitokszó lett Európában a multikulturális és a liberalizmus mint jelző. Mondhatni erre, hogy végre, meg azt is, hogy jaj. Normális ember valahol e két véglet közt keresi a saját és közössége igazát. (...)

De Európa, amelyhez oly későn engedtek az erős európai államok csatlakozni minket, tényleg bajban van. Jönnek az arabok, más keleti népek, zavarognak az angliai fiatalok, törnek-zúznak, értelmetlenül. Bandákban fosztogatnak, fene nagy szabadságukban ölnek is, ami a lehető legdurvább megsértése a személyi szabadságnak. Eddig a bobbykat mérhetetlen tisztelet övezte, kedvesen mosolyogtak, szolgáltak és védtek, nem úgy, mint a mieink az őszödi beszéd évében, a forradalom évfordulóján. Bajban vannak, mert nem késlekedhetnek a közbeavatkozással, de azt sem várhatják tétlenül, amíg a bandák génhibás véleményvezérei elrikkantják magukat: »Go!«

Történészek, kriminálpszichológusok, szociológusok, parlamenteken kívüli és belüli pártok politikusai szajkózzák saját rögeszmerendszerük vektorainak eredőjét, a közhelyeket. Baj van az ifjúsággal, baj van a családokkal, baj van a gazdasággal, a kultúrával, a közerkölcsökkel, persze az euróval is. Nincs vége a felsorolásnak, mint tudjuk, egyik baj szüli a másikat. A szegény szülők meg szülik tovább a szegény gyerekeket.

Két szó alig hallik ki a zsivajból: a nevelés és a szeretet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2011. augusztus 17. 19:55
Hogy milyen régi a baj, tanúskodjon róla az alábbi idétzet: "Azok, akik a pénzügyi és szakmai karrier csúcsára jutnak Amerikában, általában nem nélkülözik a fizikai kényelmet. De megtanulják, hogy nincs annyi pénz, amellyel a lélek nyugalmát, az erős és szerető családot, a figyelmes barátot vagy azt az érzést, hogy az ember értelmes és fontos munkát végez, meg lehetne vásárolni." és: "A közgazdászok mindennek tudják az árát, de semminek sem ismerik az értékét." (David C. Korten: Tőkés társaságok világuralma 1995.)
Muttimi
2011. augusztus 17. 17:10
Gyerekeket kellene szülni. Ilyen egyszerű.
gary_cooper
2011. augusztus 17. 16:17
"Baj van az ifjúsággal, baj van a családokkal, baj van a gazdasággal, a kultúrával, a közerkölcsökkel, persze az euróval is." Ez mind összefügg. Ha a fiatalok a liberalizmustól kábultan, értékek és erkölcs nélkül csak a pénzt, a meggazdagodás lehetöségét és az élvezeteket hajszolják, és késöbb sem találnak vissza gyökereikhez, a családhoz, hagyományokhoz, értékekhez, erkölcshöz, valláshoz, akkor ez a tendencia csak romlani fog. Nagy baj az is, hogy a tisztességes embert már lassan kinevetik. S ez viszont a szocialista és liberális gondolkodás következménye.
peninsulavaldes
2011. augusztus 17. 14:10
Ha a multikultiról olvasom akkor mindig Corinna Milborn: Európa az ostromlott erőd című könyve fog az eszembe jutni. Érdemes elolvasni. A multikulti hazugságáról szól. Ugyanis ez a modern kor egyik legnagyobb hazugsága. Mert nem együttélésre bíztat, hanem egymás mellett élésre. És emiatt semmi kapcsolat nincs az emberek közt. A könyv leírja hogy a Dél-Európai afrikai bevándorló közösségekben elvégzik a kislányokon a genítália csonkítást. Ez sem emberi sem orvosi szempontból nem elfogadható! És mindez szabad európában. Mert ez a bevándorlók dolga. A könyvben egy emberjogi harcos, aki épp ennek a betiltásáért harcol a következőket mondja: Képzeljük el, ha mindez egy fehér kislánnyal történne. Elrabolnák az utcán, és nemi szerv csonkítást végeznének rajta. Ha ez kiderülne egész Európa fel lenne háborodva. Ha mindez egy afrikai bevándorló lányával történik, akkor meg a homokba dugjuk a fejünket és hárítunk. Mert erre tanított minket a multikulti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!