Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Ez nem Norvégia

2011. augusztus 05. 07:21

Nálunk féldilis neonáci nincs, csak a cigánygyilkosságokat mentegető közvélemény van.

2011. augusztus 05. 07:21
Szász István
Népszava

„Ilyesmi nálunk aztán nincs; bár a fergeteges többséggel regnáló pártunk és kormányunk ugyancsak nagyon utálja a baloldalt, hát még a marxistákat, legfeljebb olyanokat üzen nekik, hogy többet ártanak, mint az árvíz a sáskajárás, a tatár meg a török dúlás együttesen. És hozzáteszi, ezek a marxisták nem is magyarok, hanem valami söpredék (céloznak is rá, hogy majd jó ki lesznek söpörve).

De azért nekünk nincs tömeggyilkoló neonácink. Nekünk be kell érni azzal, hogy cigánylakta falvakban egyenruha-félés alakok sok százan vonulgatnak és kórusban ordítják, hogy megdögöltök koszos cigányok. Aztán, talán a vonulgatásoktól nem egészen függetlenül, csak eldördülnek azok a lövések, jól felkészült kis csapat tucatnál több támadásban saját házuk kapujában, rosszabb esetben saját ágyukban gyilkol meg cigányokat, öreget, asszonyt, kisgyereket.

Nálunk féldilis neonáci nincs, csak a cigánygyilkosságokat mentegető közvélemény van. És nekünk olyan humanista jobboldali sajtónk van, amelynek sztártollnoka azon kesereg, hogy 1919-ben milyen kevés baloldalit vertek agyon meg ástak el derékig a földbe. A társa meg abban jeleskedik, hogy lezsidózza világhírű művészeinket (meg minden balodalit).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
56október
2011. augusztus 05. 22:21
"Ez nem Norvégia." Hát - tényleg nem...
Trükkök Százai...
2011. augusztus 05. 15:49
Az az ámokfutás, amit te művelsz itt, te senkiházi.
Trükkök Százai...
2011. augusztus 05. 14:45
Hová tűntél bobi?...
Gombóc XVI. Artúr
2011. augusztus 05. 12:04
Node a nagyon hülye újságírókról se feledkezzünk meg! Merthogy abból is van jónéhány!! Egyébként a kedves szerző leköltözhet a meleg fővárosi kuckójából az élet sűrűjébe, egy klassz kis kelet-magyarországi településre. Ott aztán lehet ám antirasszistának lenni!! Ez nyilván nagyon fogja érdekelni a 8 gyerekes, a hülye magyarok által fizetett segélyen élő szomszédot, aki még a büdös életben nem dolgozott...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!