Hefty szerint a világ…

2011. január 28. 18:42

A konzervatív pártok Európában hazájuk érdekei fontosabbak számukra szűkös pártérdekeiknél.

2011. január 28. 18:42
„A CDU nyilván jó néhány szélsőjobboldali szavazatot besöpörhetett volna, ha nem Sarazzin eltávolítása mellett foglal állást. Megkockáztatom, a német jobboldal határozott állásfoglalásával több szavazatot veszített, mint amenynyit nyert. Csakhogy vannak olyan konzervatív pártok Európában, sőt többnyire olyanok vannak, amelyek ilyen kiélezett helyzetekben az emberi méltóság és a demokratikus jogállam szempontjait előbbre valónak tartják a szavazatszerzési megfontolásoknál. Patetikusabban szólva: hazájuk érdekei fontosabbak számukra szűkös pártérdekeiknél.

Magyarország sajnos nem ilyen ország! Annak az országnak a kormányfője, amelyben Hefty él, azért nem kényszerül sem belföldön, sem külföldön magyarázkodásra, mert pártja nem támogat anyagilag és erkölcsileg olyan sajtóorgánumokat, amelyekben hemzsegnek a nyílt vagy burkolt antiszemita, rasszista, kirekesztő megnyilvánulások, nem jár közös buliba olyan újságírókkal, akik nyíltan szítják a gyűlöletet a magyarországi kisebbségek, másként gondolkodók és politikai ellenfeleik ellen, és brüszszeli sajtótájékoztatóján nem egy közismerten antiszemita, holokausztrelativizáló újságírót tisztel meg kitüntetett figyelmével.

Angela Merkel nem szólítja fel híveit olyan orgánumok előfizetésére és olvasására, amelyek liberális szerzők könyveinek elégetésére buzdítanak, Szálasi Ferenc Budapesten randalírozó hordáit a haza hőseiként aposztrofálják, és amelyek borítóján antiszemita műveket népszerűsítenek. Nemcsak Angela Merkel, hanem a fejlett nyugati demokráciák egyetlen államfője sem ápol, nemhogy bensőséges, de semmilyen viszonyt szélsőséges nézeteket valló orgánumokkal és személyekkel. Ott ugyanis ez nyilvánvalóan a pozíciójukba kerülne. És ezt Georg Paul Hefty nálam sokkal jobban tudja.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2011. január 29. 19:08
Na igen. Mária néni csak azt felejtette el közölni, hogy Theo Sarrazin (németül szaracén) szociáldemokrata. Továbbá, Angela Merkel, hogy mentse a menthetőt, végül kénytelen volt Theonak maradéktalanul igazat adni. Ez a Vásárhelyi família sose szokik le a kényszeres hazudozásról?
Biedermann
2011. január 29. 17:50
A papa,a gyerekek egy életen át üldözöttek voltak,nem csoda az a neurotikus hiszti,ahogy V.M. permanensen érzi magát,de nem baj,a telefon azért nem remeg a kezükben.Direktwahl a NY Timeshoz,a Standardhoz,konferenciabeszélgetés Cohn-Bendittel és Paul Lendvaival,ilyenkor Orbán idején. Máskor nincs baj,Rákosi és Gyurcsány alatt meleg fészek az ország számukra,talán mégsem voltak mindég üldözve! Istenem,de pocsék család ez,néha én is rettegnék a helyében!
Jancsipapa
2011. január 29. 14:44
Hefty tényleg sokkal jobban tudja.Te meg sokkal jobban gyűlölködsz.
Tüskés Vanek
2011. január 29. 11:43
Hol a tetű apádban voltál az elmúlt nyolc évben te nyomorult?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!