Olaszország
ÉLŐ
Albánia

Fico a prostituáltaknál

2010. december 20. 16:45

Robert Fico egy nagypofájú kofa, aki úgy sózza rá selejtes portékáját a kuncsaftra, hogy lyukat beszél a hasába.

2010. december 20. 16:45
„Robert Fico, aki kormányfőként idiótáknak, kígyóknak, hiénáknak és prostituáltaknak minősítette az újságírókat, hat év múltán adott interjút a Sme napilapnak. Igaz, most már nem miniszterelnökként. Mivel ellenzéki párt elnökeként publicitásra van szüksége, kénytelen lealacsonyodni az általa kifejezetten utált sajtótermékekhez is. (...)

Robert Fico a szóban forgó interjúban sok mindenről beszél, és továbbra is keveset mond. Mellébeszél. Egyebek között Malina Hedvig ügyéről kb. tízezredszer ismétli meg, hogy a diáklány megverésére az ő kormánya lejáratása céljából került sor. Az mellékes Fico számára, hogy Malina Hedvig megverése miként történt, ki volt az elkövető, mi több, ki rendelte meg az aktust az ő kormánya lejáratása céljából. Ami a saját szempontjából érthető is, hiszen a vonatkozó újságírói kérdésre a legkevésbé sem áll érdekében válaszolni. Ködösíteni, lebegtetni, fabulálni akart épp úgy, ahogyan miniszterelnöki monológjaiban szokott… Csakhogy akkor nem volt ám visszakérdezés, mint ezúttal. És nem volt olyan nyilvánvaló, hogy Fico zavarban van és hazudik...

A Hedvig-ügyön kívül pártja piszkos pénzeinek firtatása sem igen esett jól neki. Mivel viszont a kellemetlen helyzetet most nem reagálhatta le asztalveréssel, ajtócsapkodással, kibújt a szög a zsákból. Kiderült, hogy Robert Fico nem több és nem kevesebb, mint egy nagypofájú kofa, aki úgy sózza rá selejtes portékáját a kiszemelt kuncsaftra, hogy bár mondandójának se füle, se farka, lyukat beszél a hasába.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
56október
2010. december 20. 20:20
Van szerencsém olyanokat ismerni, akik életük során valamilyen, relatíve tartósabb kapcsolatba keveredtek Ficóval. Érdekes, ugyanaz a véleményük, mint Baraknak, aki valószínűleg csak pár percig került kontaktusba vele. Rémálom egy alak!!!!!!!!
balbako_
2010. december 20. 19:19
Robert Fico, pont olyan mint elvtársai, kenyeres cimborái, Gyurcsány vagy Bajnai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!