Szakértői kormányt!

2010. augusztus 03. 11:29

Hogy a túróba jön létre a szakértői kormány? Nyilván úgy, hogy a szakértők megalakítják. Ők már a szocializmust is nagy szakértelemmel reparálták.

2010. augusztus 03. 11:29

„Azt írja a Népszabadság egyik állandó levelezője, hogy: «Elég volt. Alakuljon szakértői kormány, amely folytatja a Bajnai által megkezdett racionális gazdaságpolitikát, mielőtt ezek a kalandorok Görögország sorsára juttatják az országot!» (...)

Mert hogy a túróba jön létre a szakértői kormány? Nyilván úgy, hogy a szakértők megalakítják. Pusztán azon az általuk létrehívott konszenzuson, hogy ők a szakértők, amit az is bizonyít, hogy uszkve harminc éve annak mondatják magukat. Ők már a szocializmust is nagy szakértelemmel reparálták, és azóta is mindig megjelölik a helyes irányt. Így tettek az utóbbi nyolc évben is.(...)

Szakértői kormányt, de azonnal - szól a sikítás a józan ész nevében, de éppen valakit be is lehetne hívni az országba, hogy tegyen már rendet. Ahogy régen is.

Addig sem kellene bajmolódni a választással...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2010. augusztus 04. 09:37
Nem erről szól, a sikitás elvtársak. Sajnos a fasiszta Bórókainak igaza van. Az látszik, hogy az Zorbán szétveri, felszámolja az egész jó kis évtizedes MSZ(M)P hálózatot. Mi lesz akkor- ha végképpen kikerülünk a hatalomból? Megyünk segédmunkásnak? Áliccsátok meg az Zorbán kormányt. ! :-) Most rögtön! Az a baj , hogy már a nép is leszarja a baloldalt! Vajh . miért? Lejárt már a propaganda lemezünk? Bútort cseréljünk- vagy a kurvákat? Nagy a dilemma evtársak. :-)
sztd
2010. augusztus 03. 22:04
A Bajnai kormány gazdaságpolitikájáról mindent elmond, hogy hónapokon át nem tudam megnevezni a gazdasági miniszterét, és 1 év alatt 2-3 alkalommal hallottam nyilatkozni, pedig folyamatosan figyelem a politikát. Oszkó Péter ezt a teljesítmnyt kb. egy nap alatt produkálta.
marós
2010. augusztus 03. 15:27
A bajnai féle kormányról mindent el lehet modani, de azt, hogy szakértői, azt még delíriumos állapotban sem. Lasszóval fogdosta őket össze a maszop, nem értettek máshoz, mint az IMF és aVilágbank utasításainak szolgalelkű végrehajtása. A válságot nem kezelték, hanem tovább mélyítették annyíra, hogy a választók jelentős többsége még jobban megutálta a maszop féle rezsimet (ezt lehetne felróni nekik pozitívumként).
ati27
2010. augusztus 03. 14:11
Egyáltalán milyen az a szakértői kormány? Milyen az amelyik nem szakértői? Szerintem ez egy nagy baromság. Van jól működő kormány, meg van rosszul működő. Nézzük csak az elmult 8 évet. No? Vagy az I orbán kormányt. Melyik volt jobb?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!