Megverheti-e Overdose Tarlós Istvánt?

2010. augusztus 30. 10:26

A Fidesznek nem érdeke konfliktusokat élezni. Biztos nem könnyű kussban maradni, de muszáj, ez a nyerő taktika.

2010. augusztus 30. 10:26

„Tudtuk, persze, hogy tudtuk (minimum sejtettük), hogy Overdose, a csodaparipa mégsem egy Kincsem, meg hallottunk arról is, hogy miután leiratkozott a maródiak listájáról, direkt neki rendezték a versenyeket, formába hozási és hibátlanmérleg-megőrzési céllal, ám ez a baden-badeni hetedik hely mégis fájdalmasan érint mindenkit, akinek piros-fehér-zölden dobog a szíve. Mi lesz velünk, ha minden egész eltörik?

Egy darabig úgy nézett ki, a nemzeti együttműködési nyilatkozat kifüggesztése és az együtt az ország mottó égisze alatt lebonyolított augusztus 20-ai ünnepségek valamelyest összekovácsolták a lakosságot, de ez mit sem ér, ha porba hullanak a példaképek. És arról még nem is beszéltünk, hogy bár a tavaly bajnokok ligájás Debrecen az imént bejutott az Európa Ligába, könnyen kivághatják onnét postafordultával, egy nyomorult-lényegtelen perc miatt.

Sovány vigasz ezekben a vészterhes (plusz svájcifrank-rekordos) időkben, hogy lassan elkezdődik az önkormányzati választási kampány. Igaz, pörgés egyelőre nem nagyon van, és nem is igazán várható, hogy lendületet vesznek a nagyok. Olyasmire számítunk, ami tavasszal volt. A parlamentileg kétharmados Fidesznek nem érdeke konfliktusokat élezni, papírforma szerint jelöltjeinek akkor is nyerniük kell, ha meg sem szólalnak a következő hetekben. Biztos nem könnyű kussban maradni, de muszáj, ez a nyerő taktika. Hadd próbálkozzanak a többiek. Pedig tét van. Elsősorban Budapesten.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2010. augusztus 30. 14:40
"Megverheti-e Overdose Tarlós Istvánt?" Naná...apád is is lealázta anyádat...így lettél te.
marós
2010. augusztus 30. 13:51
Sovány vigasz mások baján élcelődni. A LOKI, és OVERDOSE is küzdött egy elfogadott cél érdekében, nem sikerült, de ezért még nem kell utálni őket, szemben azokkal, akik ellopták az adófízetők pénzét, és azokra mutogatnak, akik ezt a szoc-lib hatalom által generált helyzetet meg akarják oldani.
atila68
2010. augusztus 30. 13:16
Ki az a Tarlós? Ki az az Overdose? Továbbmegyek, ki az a Gazda Albert? Ugyan....
morfondír
2010. augusztus 30. 11:01
Így írtok ti: Egyszerre gyalázni Overdose-t és Tarlóst és a Lokit. Nos, jellemző teljesítmény!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!