Mocskolódnak rendületlenül

2010. június 25. 10:27

Ezer oldal Magyar Nemzet és százezer szerencsétlen Matildka is kevés ahhoz, hogy a köztársaságunk büszkeségére szolgáló embereket elnémítsák.

2010. június 25. 10:27
„Megszokhattuk volna, hogy az embergyalázás és a hazudozás - tisztelet a kivételnek - a jobb- szélsőjobb sajtó olyan velejárója, mint a levegőnek az oxigén. (...)

Torkos Matild csak a 2006-os »terrorvilágot« ismeri, és egyenirányított otrombaságában van orcája azt kérdeni, hogy az értelmiségi tiltakozók közül »hol volt« mondjuk Kenedi János, Konrád György, Mécs Imre, Heller Ágnes. Ezt merészeli egy jobboldali papírnyűvő kérdezni Mécs Imrétől, akit az '56 után halálraítéltek és hónapokon keresztül várta cellájában a hóhér érkezését? (...) Jobboldali szájtépő urak és hölgyek! Képességükből csak arra futja, mint Torkosnak, aki Heller Ágnest a különben világszerte elismert filozófus - nála »véreskezű«- Lukács tanítványának és szellemi örökösének nevezi, a minden kultúrnyelven olvasható Konrádról annyi a mondanivalója, hogy »a kenderszármazékok liberalizációjában« vélte felfedezni a demokrácia fejlődését. Hát rajta! Csak gyalázzák szellemi életünk kiválóságait, magyarságunk képviselőit, akik persze amúgy is megszokták, hogy szélsőbalról ütik-vágják, a mocskosszájú szélsőjobbról meg piszkolják őket. De nyugalom: ezer oldal Magyar Nemzet és százezer szerencsétlen Matildka is kevés ahhoz, hogy ezeket a köztársaságunk büszkeségére szolgáló embereket - akik ugyanúgy felléptek a Kádár-rendszerrel szemben, mint ahogy tiltakoznak a forradalmian kétharmados Fidesz antidemokratikus handabandázásával szemben - elnémítsák.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. június 26. 20:02
Látom "jól" vagy. Az engem nem érdekel, hogy az apukádnak mekkora lába volt.
picur3ka
2010. június 26. 11:03
En a cim alapjan egy tokos BZS cikket vartam a szocikrol. Meglepodtem. Ezek sajat maguk kariturai mar regen.
dadi56
2010. június 26. 09:16
A törpe kisebbség nem tudja megemészteni, hogy vége a hatalmuknak, nyűszítenek, mint a veszett kutyák, mert érzik, hogy a folyamat megfordíthatatlan, győzött az igazság, fellebezésnek nincs helye.
szeekely
2010. június 26. 02:35
Heller Agnes valoban Lukacs-tanitvany, az un. 'Lukacs-ovoda' egyik oszlopos tagja. Talan nem az, Szasz eftas??? ;)))))))) El nem tudom kepzelni, mi a mocskolodas abban, ha Heller Agnesrol igazad mond valaki... Igaz, hogy az ateista Heller legutobb kitalalta Istent csak ugy viccbol a Holocaust kapcsan, de kulonben ettol o meg egy becsuletes marxista-lukacsista kommunista, akinek nem Kadar Janossal es bolsi rendszerevel, hanem csak Biszku Bela terrorjaval volt baja 1974 korul. ""Heller Ágnest a különben világszerte elismert filozófus - nála »véreskezű«- Lukács tanítványának és szellemi örökösének nevezi""
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!