Aleksandar Vucic: Bolond világban élünk, ahol a férfiak megverik a nőket, és ezért érmet kapnak

2024. augusztus 02. 10:26

„Az őrület uralja a világot, és mindenki teljesen megbolondult” – mondta a szerb köztársasági elnök.

2024. augusztus 02. 10:26

Nyitókép: Vladimir Zivojinovic / AFP

 

A Mandiner csütörtökön beszámolt róla, hogy a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) a Magyar és a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál is hivatalos levélben fog tiltakozni, amiért

Hámori Lucának a tavalyi világbajnokságról magas tesztoszteronszintje miatt kizárt algériai Imane Heliffel kell összecsapnia a 66 kilós súlycsoport negyeddöntőjében a párizsi játékokon.

Arról is beszámoltunk, hogy pénteken még Gyurcsány Ferenc is megszólalt a témával kapcsolatban a Facebook-oldalán. „Mi lenne, ha a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tenné a dolgát, és egyértelmű helyzetet teremtene: biológiai férfi biológiai férfivel, biológiai nő biológia nővel mérje össze erejét? Vagy nincs igazam?” – tette fel a kérdést a DK elnöke.

A szerb sajtó pedig arról számolt be, hogy Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök sem hagyta szó nélkül a történteket. A Novosti felidézte Aleksandar Vucic szavait. „Képzeld el azt a betegséget és őrületet, amely elkezdte uralni a világot, ahol most jönnek a férfiak, akik verik a nőket és ezért érmet kapnak.

Az őrület uralja a világot, és mindenki teljesen megbolondult”

– mondta a szerb köztársasági elnök.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
valerian-0
2024. augusztus 03. 01:23
Már nem is tudom kik nem nyilatkoztak hasonlóképpen. De a NOB még mindég köti az ebet a karóhoz. Ez már nem szégyen, ez már téboly. A NOB elmebetegek gyülekezete. Zárt osztályon a helyük, nem az olimpián.
Süsüke
2024. augusztus 02. 17:49
Igaza van elnök úr! Teljesen nonszensz ez a történet!
Ekrü
2024. augusztus 02. 16:20
backdrive 2024. augusztus 02. 15:56 "A magyar alkotmány szerint nő."- XY kromoszómával? Kizárt...
backdrive
2024. augusztus 02. 15:56
A magyar alkotmány szerint nő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!